Cenk Tosun: "Galibiyeti hak ettik, yenmek güzel oldu."

Cenk Tosun: "Galibiyeti hak ettik, yenmek güzel oldu."

Cenk Tosun, 1-0'lık galibiyet sonrasında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Ajans Beşiktaş -  A Milli Futbol Takımı, özel maçta bu akşamki rakibi İrlanda Cumhuriyeti ile 14. kez karşılaştı. İki ülke A milli takımları, ilki 1966'da, sonuncusu 2014'te olmak üzere daha önce 13 kez rakip oldu. Türkiye, 8'i resmi, 5'i özel olmak üzere geride kalan maçlarda rakibini 2 kez yenebilirken, 5 kez mağlup oldu, 6 kez de berabere kaldı. Bu akşamki galibiyetle İrlanda karşısında 3. galibiyetini almış oldu.

Karşılaşmaya Beşiktaş'tan Gökhan Gönül ve ara transfer döneminde İngiltere Premier Lig ekipleinden Everton'a rekor bonservis ücretiyle transfer olan, özellikle son haftalarda performasnıyla dikkat çeken Cenk Tosun da 11'de başladı.

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Cenk Tosun, "Çalışmalarımız güzel gidiyor. Galibiyeti hak ettik, yenmek güzel oldu. Yeni bir yapılanmadan geçiyoruz. Çok zaman olmuyor, 3 günde bir maça çıkıyoruz burada. Hocamızın isteklerini maçta gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Coleman en iyi anlaştığım arkadaşlarımdan biri. Uzun bir sakatlıktan geldi, uzun zaman sonra ilk milli maçına çıkıyor. İlk günden beri beni destekledi. Golcünün en büyük ihtiyacı öz güvendir. Takım arkadaşlarıma, Premier Lig'e alıştım, daha da çok alışıyorum. Daha güzel olacak, inşallah daha etkili olacağım." ifadelerini kullandı.