Come to Beşiktaş nedir?

Come to Beşiktaş nedir?

Siyah-beyazlı taraftarların dünyaya armağan ettiği Come to Beşiktaş nedir?

Ajans Beşiktaş - 2016-2017 sezonunu şampiyon bitiren Beşiktaş, önümüzdeki sezon güçlü bir takım kurarak Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma hedefiyle sezona başladı. Takımdaki eksik bölgelerin başında gelen stoper bölgesine transfer için siyah-beyazlı takım büyük bir mesaiye başladı.

Konfederasyon Kupası oynanırken, Portekizli süper yıldız Pepe ismi ön plana çıktı. Beşiktaşlı taraftarlar da oyuncuyu etkilemek için Pepe'nin sosyal medya hesabına "Come to Beşiktaş" yazmaya başladı. Kupanın bitmesi sonrasında ise 34 yaşındaki oyuncuyla sözleşme imzalandı. Uzun uğraşlar sonucunda takıma katılan Pepe, ilk röportajında "Sosyal ağ üzerinden onlarla birleştik. Taraftarların mesajları ile karar almam kolaylaştı" demişti.

Pepe'nin transferinin başarıya ulaşması sonrası Beşiktaş'ın gündemine forvet transferi için Diego Costa ismi girmişti. Bu ekip Costa için seferber olurken, Beşiktaşlı ünlüler de bu akıma destek vermişti. Forvet oyuncusunun son fotoğrafına 3 milyon 880 bin "Come to Beşiktaş" yazıldı ve yazılmaya devam ediyor.  Bu yorum sayısı 2016'da bir fotoğrafına 1.1 milyonluk yorum alan Selena Gomez'i geçti ve rekor kırdı.

Asla pes etmeyen "Come to Beşiktaş" ekibi sadece Türkiye'de değil tüm dünyada haber oldu. Hatta diğer takım taraftarları bu akımı kullanmaya başladı. Türkiye'de Fenerbahçeli, Galatasaraylı ve Trabzonsporlu taraftarların dışında İspanya'dan Barcelona taraftarları PSG'li Veratti'nin fotoğrafının altına "Come to Barcelona" yazmıştı.

Ekibin son hedefinde ise Alvaro Negredo ve Eliaquim Mangala bulunuyor. Sosyal medyadan örgütlenen taraftarlar bu iki oyuncunun son fotoğrafının altına "Come to Beşiktaş" yazıyor.