Cristian Lema'nın menajeri Beşiktaş'ı doğruladı!

Cristian Lema'nın menajeri Beşiktaş'ı doğruladı!

Önümüzdeki sezon ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek olan Beşiktaş'la ilgili flaş bir transfer gelişmesi yaşandı.

Ajans Beşiktaş - Önümüzdeki sezon ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek olan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Yaz transfer döneminin resmi olarak başlamasına kısa bir süre kala Siyah Beyazlılar'ı ilgilendiren çok önemli bir gelişme yaşandı.

Arjantin ligi ekiplerinden Club Atletico Belgrano'yla olan sözleşmesi biten Cristian Lema'nın menajerinden Beşiktaş hakkında flaş bir açıklama geldi. Lema'nın menajeri Francisco Hernández, Yunanistan'da yayım yapan sport-fm adlı internet sitesine yaptığı açıklamada oyuncusuna Olimpiakos'un yanı sıra Beşiktaş'tan da teklif olduğunu söyledi.

 Hernandez, "Olimpiakos'la ile görüştük. Cristian'ın da ücret konusunda anlaşıldığı takdirde Yunanistan'a gitmek konusunda bir sıkıntısı yok." ifadelerini kullanırken Beşiktaş'la ilgili de şunları söyledi:

"Ancak elimizde Benfica'dan aldığımız bir teklif de var. Önümüzdeki günlerde de Beşiktaş ve Lokomotiv Moskova'nın tekliflerini bekliyoruz." 

Bir süredir Beşiktaş'a transfer olacağı konuşulan Lema'nın menajerinden gelen bu sözler, Siyah Beyazlılar'ın oyuncuya olan ilgisini resmen doğruladı.

 

An itibarı ile bonservisi elinde olan Lema, stoper mevkiinde görev yapıyor. Görev verildiği takdirde sol bek de oynayabilen 1.90 boyundaki oyuncu, 27 yaşında ve piyasa değeri 4,5 milyon euro. Lema bugüne dek memleketi Arjantin dışında hiçbir ülkede forma giymedi. (Fanatik)