Cüneyt Çakır, Fenerbahçe'nin rakiplerine kırmızı kart göstermeye çekinmiyor! İşte Çakır'ın Beşiktaş ve Fenerbaçe karnesi!

Cüneyt Çakır, Fenerbahçe'nin rakiplerine kırmızı kart göstermeye çekinmiyor! İşte Çakır'ın Beşiktaş ve Fenerbaçe karnesi!

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Fenerbahçe'yi konuk edecek. Mücadelenin hakemi belli oldu. Derbiyi, Cüneyt Çakır yönetecek.

Cüneyt Çakır'ın Beşiktaş ve Fenerbahçe karnesi

Derbiyi yönetecek olan Cüneyt Çakır, daha önce kariyerinde 40 kez Beşiktaş maçı yönetti. Çakır'ın yönetiminde Beşiktaş bu 40 mücadelede 18 galibiyet alırken, 10 kez berebare kaldı ve 12 kez sahadan mağlup ayrıldı. Beşiktaş'a 94 sarı kart gösteren Çakır, 7 kez kırmızı kartına başvurdu. Çakır, Beşiktaş'ın rakiplerine ise 107 sarı ve 5 kırmızı kart gösterdi.

Cüneyt Çakır, Fenerbahçe'nin ise 44 maçında görev aldı. Sarı-lacivertli ekip bu 44 maçta 25 kez galip gelirken, 8 kez berabere kaldı ve 11 kez sahadan yenik ayrıldı. Fenerbahçe'ye 100 sarı kart gösteren Cüneyt Çakır, 8 kez de kırmızı kartına başvurdu. Fenerbahçe'nin rakiplerine ise 135 sarı kart çıkartan Çakır, 14 kez kırmızı kart gösterdi.

Etiketler :