Demba Ba BJK TV'ye konuk oldu

Demba Ba BJK TV'ye konuk oldu

Beşiktaş'ın unutulmaz oyuncularından Demba Ba, BJK TV'ye konuk oldu.

Beşiktaş TV'de her sabah yayınlanan Gündoğdu programına konuk olan Demba Ba ilgi çekecek açıklamalarda bulundu.

Vodafone Arena'yı çok beğenen Demba Ba "Vodafone Arena çok güzel bir stat. Baya zaman beklediniz ama güzel bir stat oldu." dedi. Demba Ba Beşiktaş taraftarını "Çoğu ülkelerde taraftar için 12. adam derler. Beşiktaş taraftarı, 12. 13. 14. adam. Burayı çok özlüyorum. Burada çok mutluydum." diyerek övdü.

"Benim için futbol artistik bir şekil. Yaşıyorum onu." diyen Demba Ba, Beşiktaşlı futbolcular için şunları söyledi:

"Özel bir yetenek olarak aklıma gelen ilk isim Oğuzhan Özyakup. Gökhan Töre ve Atiba da çok iyi oyuncular. Gomez'i Almanya'dan beri tanıyorum. Çok iyi bir oyuncu."

Demba Ba unutumadığı gol için "Feyenoord maçında attığım golleri unutamam." dedi.

Benfica maçı için "Beşiktaş sezon başından beri oynadığı gibi oynarsa Benfica maçında da sorun çıkmaz.Oynadığımız takımlar çok zor ve sezon başından beri çok güzel işler yaptı Beşiktaş." diyen Demba Ba geri dönüşüyle ilgili sorulara ise "Vodafone Arena'da bir gün oynamak istiyorum. Beşiktaş'a geri dönebilirim. Mart veya Nisan aylarında sahalara dönmeyi planlıyorum." şeklinde cevap verdi.

Kendisi için yapılan şarkıdan ötürü Zafer Algöz'e teşekkür eden Demba Ba "Bu şarkı için kendisine çok teşekkür ediyorum. Demba Ba şarkısını ilk duyduğum zaman dokundu bana." dedi.

Programın kapanışına doğru Bülent Ülgen "İnşallah Demba Ba da bu statta bir kupa kaldırır" dedi. Demba Ba'nın yanıtı ise "İnşallah" oldu.