Demba Ba ile bir yıl daha

Demba Ba ile bir yıl daha

Aboubakar transferinde problem yaşayan Beşiktaş, Senegalli golcüyü kadrosunda tutmanın planlarını yapmaya başladı.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlılar, Porto’nun 10 milyon euroluk satış opsiyonunda bir türlü indirime yanaşmaması yüzünden Demba Ba’yı 1 yıl daha kiralama seçeneğini gündemine aldı. Shanghai Shenhua ile masaya oturacak olan Kartal, Çin ekibi ile anlaşırsa tecrübeli golcüyle yola devam edilecek.
 
Transfer çalışmalarına erken başlamasına rağmen Vincent Aboubakar konusunda ciddi sıkıntılar yaşayan Beşiktaş Yönetimi, şimdiden yeni golcü adaylarını gündeme almaya başladı. Porto’nun, Kamerunlu oyuncudaki 10 milyon euro satış opsiyonunda indirim yapmaması yüzünden farklı arayışlara giren siyah-beyazlı kulüp şimdi de Demba Ba seçeneğini öne çekti.
 
Senegalli golcünün Beşiktaş’taki ikinci döneminde antreman çalışmalarından memnun olan Teknik Direktör Şenol Güneş’in de isteğiyle Demba Ba için Shanghai Shenhua Kulübü ile bir görüşme yapılacak. Siyah-beyazlı yönetim, Çin ekibinden olumlu yanıt gelirse Demba Ba’yı 1 sene daha kiralayacak.
 
Gözler satışta
Aboubakar konusunda Porto’dan olumsuz sinyaller gelmesi nedeniyle Demba Ba transferine yönelen Beşiktaş Yönetimi’nin yine kiralamak istediği kariyerli bir oyuncuyla da temas halinde olduğu belirlendi. Demba Ba’nın durumuna göre rotanın bu oyuncuya çevrilebileceği savunuldu.Bu arada transferde bütçe oluşturmak için bir ya da iki oyuncusunu satmayı planlayan Beşiktaş Yönetimi tüm planlarını Marcelo, Tolgay Arslan ve Oğuzhan üzerine kurdu.
 
Lyon’un Marcelo ile Roma’nın ise Oğuzhan ve Tolgay ile ilgilendiğini bilen siyah-beyazlılar satışlardan gelecek olan parayı stoper, forvet ve kanat transferlerinde kullanacak. (Milliyet-Serdar Sarıdağ)