Demba Ba'dan 'Galatasaray' açıklaması

Demba Ba'dan 'Galatasaray' açıklaması

Beşiktaş’ın yıldız golcüsü Demba Ba, FOX TV’de yayınlanan Sahur Sohbetleri programına katıldı. Senegalli futbolcu transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ın Senegalli yıldızı Demba Ba, FOX TV’de sahur programına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Ramazan ayı ve oruç hakkında sohbetlerde bulunan Demba Ba, transferi hakkında da konuştu. Programa Türkçe konuşarak başlayan Demba Ba, "İyiyiz, hamdolsun, elhamdülillah. Ramazan iyi gidiyor." dedi.

"Müslüman bir ülkede Ramazan’ı yaşamak gerçekten çok farklı oluyor."

"Selamlamalar, girişler, (Türkçe) bu kadarını becerebiliyorum. Gerçekten harika gidiyor. Beşiktaş’ta oynadığım ilk dönemde, bu deneyimi yaşayamamıştım. Müslüman bir ülkede Ramazan’ı yaşamak gerçekten çok farklı oluyor."

"Gol atmak benim için harika bir duygu."

"Gol atmak benim için harika bir duygu. Mesleğimin en zor tarafı gol atmak, ben bir golcüyüm. Golcü de gollerle beslenir. Golcünün ailesi de gollerle beslenir. Ekmeğinizi böyle kazanırsınız. Bunun bir lütuf olduğunu bildiğim için Allah’a şükrediyorum. Bunu derinden hissetmek için her zaman şükrediyorum."

"Galatasaray’a imza atmayacağım."

"Galatasaray’a imza atmayacağım. Beşiktaş’ta kalacak mıyım, bakacağız." (Futbol Arena)