Derbi heyecanı dorukta...İşte son gelişmeler ve muhtemel 11'ler

Derbi heyecanı dorukta...İşte son gelişmeler ve muhtemel 11'ler

Büyük bir merakla beklenen yılın ilk İstanbul derbisi öncesi heyecan doruk noktasına çıktı.

Ajans Beşiktaş - Dev derbi için heyecan dorukta. Süper Lig’de 6. haftanın en önemli maçı olarak gösterilen yılın ilk İstanbul derbisi olan Fenerbahçe Beşiktaş maçına artık çok az bir zaman kaldı. Derbi öncesi en çok merak edilen konu teknik direktörler Aykut Kocaman ve Şenol Güneş’in hangi 11’lerle sahaya çıkacağı. İki takımda da kritik oyuncuların durumu belirsizliğini koruyor.

FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?
Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat 19.30’da Fenerbahçe Ülker Stadyumu’nda oynanacak. Zorlu mücadeleyi Ali Palabıyık yönetecek.

DERBİ KAPALI GİŞE
Fenerbahçe Beşiktaş derbisi öncesi satışa çıkan tüm biletler tükendi. Her iki takım taraftarı da zorlu maçta kendilerine ayrılan bölümleri dolduracak.

İDDAA’DA ORANLAR GÜNCELLENDİ
İddia Risk Yönetimi, bu hafta sonu Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin oranlarını değiştirdi. Buna göre; Fenerbahçe'nin oranı 2.10'dan 2.20'ye Beşiktaş'ın oranı 2.60'dan 2.30'a alındı.

MUHTEMEL 11’LER:
Fenerbahçe: Kameni, Isla, Neto, Neustadter, Hasan Ali Kaldırım, Ozan Tufan, Josef de Souza, Alper Potuk, Valbuena, Guillaino, Janssen.
Beşiktaş: Fabri, Medel, Pepe, Tosic, Caner Erkin, Quaresma, Atiba, Oğuzhan, Babel, Talisca, Cenk Tosun.

KARTAL ŞEYTANIN BACAĞINI KIRMAK İSTİYOR
Sezona hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde fırtına gibi başlayan son iki yılın şampiyonu Beşiktaş, hem galibiyet serisini sürdürmek hem de Kadıköy'de 12 yıl aradan sonra kazanmanın hesaplarını yapıyor. Ezeli rakibini son olarak 2004-2005 sezonunda deplasmanda mağlup etmeyi başaran siyah beyazlılar, derbi galibiyetiyle Leipzig maçına da moralli çıkmak istiyor. (Cumhuriyet)

Etiketler :