Derbiye Cüneyt Çakır ataması için sert yorum: "Bu işin sonu karanlık!"

Derbiye Cüneyt Çakır ataması için sert yorum: "Bu işin sonu karanlık!"

Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş'ın, Vodafone Park'ta Fenerbahçe'yi konuk edeceği karşılaşmanın hakemi belli oldu. 

Ajans Beşiktaş - Dev derbiyi tecrübeli hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Hakem yorumcusu Deniz Çoban, derbiye Cüneyt Çakır'ın atanmasıyla ilgili olarak Fanatk TV'ye konuştu. Deniz Çoban, "Cüneyt Çakır beklenen bir isimdi" ifadelerini kullandı.

Çakır şunları söyledi: "Beklenen bir isimdi. Çünkü Türkiye'de bir derbi oynanıryorsa öne Cüneyt Çakır, sonra Fırat Aydınus, sonra da Ali Palabıyık ismi geçiyor. Sezonun ilk yarısında oynanan derbiyi yönettikten sonra Ali Palabıyık bu derbi için listenin dışında kaldı. İki hakem kaldı ve Cüneyt Çakır da Avrupa'da yönettiği maçtan başarıyla döndü. Moralli döndü ve bu maçın altından da kalkabilecek birikimde bir hakem. Bu da şunu gösteriyor ki, haftaiçinde oynanacak kupa maçında ise yeni bir hakeme ihtiyaç olacak. O da Fırat Aydınus olacak.

Cüneyt Çakır'ı bu maç için tartışamayız. Ama şunu söylememiz gerekiyor ki, Yusuf Namoğlu ve onun MHK'si neredeyse görev süresinde iki sezonu tamamlayacak. Ama bu iki sezon içinde yeni bir hakem bulamadığımız gibi her maçı Cüneyt Çakır'a yönettiriyoruz. Bu işin sonu karanlık onu söylemek gerekir..."

Etiketler :