DERBİYE DOĞRU | Beşiktaş Fenerbahçe maçlarının enleri! En fazla formayı kim giydi?

DERBİYE DOĞRU | Beşiktaş Fenerbahçe maçlarının enleri! En fazla formayı kim giydi?

Beşiktaş ile Fenerbahçe bir kez daha karşı karşıya gelecekler.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş ile Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş'ın ev sahipliğinde oynanacak olan derbi müsabakasında karşı karşıya gelecek. 

Beşiktaş-Fenerbahçe rekabetinde en golcü isimler!

Beşiktaş-Fenerbahçe rekabetinde en fazla golü Beşiktaş'ın efsane kaptanı Hakkı Yeten attı. Fenerbahçe'ye karşı 58 kez Beşiktaş forması giyen "Baba" lakaplı Hakkı Yeten, 32 kez fileleri havalandırdı. Sarı-lacivertli ekip adına Beşiktaş'a en fazla golü ise 19 golle Cemil Turan kaydetti.

En çok forma giyenler

Beşiktaş-Fenerbahçe derbilerinde en çok forma giyen futbolcu unvanı Beşiktaşlı Rıza Çalımbay'a ait. Günümüzde Trabzonspor'u çalıştıran Rıza Çalımbay, siyah-beyazlı formayla Fenerbahçe karşısında 64 maçta görev yaptı. 'Atom Karınca' lakaplı Rıza Çalımbay'ı 61 maçla Beşiktaşlı Şeref Görkey, 59'ar maçla da Beşiktaşlı Ulvi Güveneroğlu ile Fenerbahçeli Müjdat Yetkiner izliyor.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :