DERBİYE DOĞRU | "Beşiktaş, kadro kalitesi olarak Galatasaray'ın önünde"

DERBİYE DOĞRU | "Beşiktaş, kadro kalitesi olarak Galatasaray'ın önünde"

Süper Lig'in 14. haftasında lig lideri Galatasaray, Beşiktaş deplasmanına çıkacak.

Ajans Beşiktaş - Ligde bir türlü işleri yoluna koyamayan Beşiktaş, Vodafone Park'ta Galatasaray ile karşılaşacak. Bu zorlu müsabakadan 3 puan ile ayrılmak isteyen Beşiktaş, zirve ile arasındaki puan farkını 3'e düşürmek istiyor. Beşiktaş'ta Caner Erkin dışında eksik isim bulunmuyor.

Zorlu müsabaka öncesinde Galatasaray muhabiri Kadir Çetinçalı, derbiyi Ajans Beşiktaş'a değerlendirdi. Çetinçalı, Beşiktaş'ın kazanacağını düşündüğünü söyledi. Deneyimlu muhabir şu ifadeleri kullandı;

"Beşiktaş'ın favori olduğu bir maç. Beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyorum. Tudor, büyük maçlarda iyi sonuçlar alamıyor. Maç hakkında şu an bir şey söyleyemem kadroları da görmek lazım. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi yüzünden ligde biraz geride kaldı. Normalde şampiyonluğun en büyük adayı ve kadro kalitesi olarak da Galatasaray'ın önünde. Bu nedenle Beşiktaş'ın bu maçı kazanmaya daha yakın taraf olarak görüyorum. Tudor, farklı arayışlar içerisine girdi ama sonu hüsran oldu. Ben bu maçta eski taktiğe geri döneceğini ve farklı şeyler denemeyeceğini düşünüyorum, öyle de yapmalı. Tolga yok, Rodrigues'in son iki maçtaki oyunundan sonra 11 başlaması lazım. Tudor, Beşiktaş karşısında farklı şeyler denerse bu aptallık olur."

Etiketler :