DERBİYE DOĞRU | "Beşiktaş konsantre kalırsa kazanır"

DERBİYE DOĞRU | "Beşiktaş konsantre kalırsa kazanır"

Beşiktaş, Süper Lig'in altıncı haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile kritik bir maça çıkacak.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı takım geride kalan 5 haftalık periyotu 13 puan toplayarak geçti. Fenerbahçe ise 8 puan toplayabildi. Beşiktaş, deplasmanda Fenerbahçe'yi mağlup edip hem rakibine bir darbe daha vurmak, hem de galibiyet serisini devam ettirip, hafta içi oynayacağı zorlu RB Leipzig maçı öncesinde moral depolamak istiyor.

Bu zorlu karşılaşma öncesinde Beşiktaş'ta tam 9 sezon forma giyen eski futbolcu ve deneyimli teknik adam Ziya Doğan, Ajans Beşiktaş'a özel açıklamalarda bulundu. Ziya Doğan, kritik maç öncesinde şu ifadeleri kullandı;

"Derbilerin bir favorisi yoktur ama Beşiktaş kadro kalitesi ile galibiyete daha yakın taraf. Fenerbahçe lige çok kötü başladı. Takım oyunu olarak ligde bulunan Anadolu takımlarının bile gerisindeler ancak son hafta oynadıkları oyun olumlu sinyaller verdi. Sanki istedikleri yavaş yavaş oturuyor gibi. Beşiktaş ise zaten oturmuş bir oyun ve oyunculardan oluşan takım. Fenerbahçe karşısında mutlak favori, tek dezavantajları Fenerbahçe sahasında oynanacak olması. Fenerbahçe'nin kesinlikle kazanması gereken bir maç. Kazanamazlarsa içlerinde büyük sorunlar patlak verir. Bu nedenle çok iştahlı ve arzulu oynayacaklardır. Beşiktaşlı futbolcular maça iyi konsantre olurlarsa maçı kazanır dönerler. Baktığınızda Avrupa'da çok iyi giden bir takım var. Ben Beşiktaş'ın yakın zaman içerisinde Avrupa'da da bir kupa kaldıracağına inanıyorum. Medyamız Avrupa takımlarını çok büyütüyor, Beşiktaş takım olarak, oyuncular olarak Avrupa'ya adapte oldu artık. Medya da Beşiktaş gibi olursa o güçlü Beşiktaş'ın en azından Avrupa Ligi'ni alabileceğini düşünüyorum. Derbiye dönecek olursak büyük maçların favorisi yoktur ama Beşiktaş bir adım daha önde ve konsantre kalabilirlerse maçı kazanırlar."

Etiketler :