DERBİYE DOĞRU | "Beşiktaş şu an bütün takımlardan bir adım önde"

DERBİYE DOĞRU | "Beşiktaş şu an bütün takımlardan bir adım önde"

Beşiktaş, Süper Lig'in altıncı haftasında Kadıköy'de, Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

Ajans Beşiktaş - Zorlu karşılaşma öncesinde oynanan beş maçta, 13 puan toplayarak averajla lider Galatasaray'ın ardından ikinci sırada yer alıyor. Siyah-beyazlı takım, ligin altıncı haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak. Beşiktaş'ta hedef mutlak üç puan.

Bu zorlu karşılaşma öncesinde Beşiktaş'ta 5 sezon forma giyen ve 154 maça çıkan eski futbolcu Mehmet Ekşi, Ajans Beşiktaş'a özel değerlendirmelerde bulundu.

Mehmet Ekşi, su sözleri kullandı;

"Beşiktaş lige diğer rakiplerinden daha avantajlı şekilde başladı. Nedeni, oturmuş kadrosu ve hocasının olması. Rakipleri yeni kadrolar ve yeni hocaları ile yarışa tutunmaya çalışacaklar. Bu yüzden Beşiktaş şu an bütün takımlardan bir adım önde. Derbi özelinden baktığımızda da Beşiktaş'ı bu sebeplerle daha avantajlı olarak görüyorum ama bu nihayetinde bir derbi ve her sonuca açık. Beşiktaş, zaten güçlü kadrosuna yaptığı takviyeler ile birlikte daha da güçlendirdi. Quaresma geçen sezonlardan daha iyi durumda, en geriden en ileriye kadar iyi bir kadroya sahip Beşiktaş. Dediğim gibi, bir adım önde derbide ama ne olacağı da belli olmaz rakip küçümsenecek bir takım değil. Bir parantez de Beşiktaş Yönetimi'ne açmak istiyorum, harika bir iş yapıyorlar. Yaptıkları transferler olsun, takım üzerindeki yönetimleri olsun dört dörtlük iş çıkarıyorlar. Tabii Şenol Güneş'i de konuşmak lazım. Onun emeği çok fazla bu takımda, çok iyi bir hoca. Ülkeden çıkmış en iyi hocalardan bir tanesi. Çok büyük işler başarıyor. Ben gollü bir maç bekliyorum. 4-5 golün atılacağı bir maç olacaktır."