DERBİYE DOĞRU | "Beşiktaş'ın kaybedeceğini düşünmüyorum"

DERBİYE DOĞRU | "Beşiktaş'ın kaybedeceğini düşünmüyorum"

Süper Lig'in altıncı haftasında Beşiktaş, deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

Ajans Beşiktaş - Son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş, Süper Lig'te geride kalan 5 haftada 13 puan toplama başarısı gösterdi. Siyah-beyazlı takım, Galatasaray ile aynı puan bulunuyor. Galatasaray, averaj ile liderlik koltuğunda yer alıyor. Altıncı haftada Fenerbahçe'ye konuk olacak olan Beşiktaş, bu zorlu mücadeleden üç puan ile ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Karşılaşma öncesinde Beşiktaş'ta 14 sezon top koşturan ve 468 maça çıkan Kadir Akbulut, Ajans Beşiktaş'a özel açıklamalarda bulundu. Kadir Akbulut'un derbi değerlendirmesi şu şekilde;

"Beşiktaş formda olan bir takım. Avrupa'da çok iyi işler yapıyor, Porto'yu deplasmanda yendi. Konya gibi ligin iyi takımlarından birisini de rahat bir şekilde yendi. Birbirine uyumlu oyunculardan oluşan bir takım, kadroda oynayan oynamayan herkes formda, oyuna giren katkı veriyor. Ama tabi bu derbi. Ne olacağı bilinmez, ben yinede Beşiktaş'ın orada kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Bir skor tahmini yapmak çok zor dediğim gibi bu bir derbi her şey olabilir ama Beşiktaş'ın kaybedeceğini düşünmüyorum."