DERBİYE DOĞRU | Beşiktaş'ta derbi primi 2 katına çıktı

DERBİYE DOĞRU | Beşiktaş'ta derbi primi 2 katına çıktı

Şampiyonluk yolunda yarın ezeli rakibi G.Saray’la deplasmanda çok kritik bir maça çıkacak olan Beşiktaş’ta yönetim kesenin ağzını açtı.

Ajans Beşiktaş - Dev derbi öncesi yönetim kuruluyla yemekte buluşan başkan Fikret Orman, kurmaylarından görüş aldı. Bugüne kadar maddi olarak futbolcuların her zaman yanında duran ve oyuncularının alacaklarını tamamen kapatan Siyah-Beyazlı yönetim, kritik derbinin primlerini 2 katına çıkarmayı kararlaştırdı.

Normal şartlarda sezon başı derbi primlerini 25 bin lira olarak belirleyen Orman yönetiminin, karşılaşmanın önemini de göz önüne alarak galibiyet halinde oyuncularına adam başı 50 bin TL dağıtacağı öğrenildi.

TT Arena’da alınacak galibiyetle ezeli rakibiyle arasındaki puan farkını 10’a yükselterek şampiyonluk yolunda çok büyük bir adım atacak olan Siyah-Beyazlılar’da belirlenen primin daha da üzerine çıkılabileceği kaydedildi.

İki takımın oynadığı futbolu karşılaştırdığında takımına oldukça güvenen başkan Fikret Orman’ın zafer halinde 50 bin liralık bonusu daha da arttırabileceği ifade edildi. (HT Spor / Kartal Yiğit)

 

Etiketler :