DERBİYE DOĞRU | "Dengeli bir hakem yönetiminde puan kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum"

DERBİYE DOĞRU | "Dengeli bir hakem yönetiminde puan kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum"

Beşiktaş eski Yönetim Kurulu Üyesi Ertunç Soğancıoğlu, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini Ajans Beşiktaş'a değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı takım, ligin 6. haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Mücadele, 23 Eylül Cumartesi günü saat 19:30'da başlayacak. Beşiktaş eski Yönetim Kurulu Üyesi Ertunç Soğancıoğlu, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini Ajans Beşiktaş'a değerlendirdi. İşte Soğancıoğlu'nun açıklamaları:  

"Derbi maç bizim için önemli. Ancak bu maçtan ziyade salı günkü Leipzig ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi maçı da önemli. Bu maçı kayıpsız atlatıp, Leipzig maçına moralli çıkmak gerekiyor. Beşiktaş'ın galip geleceğini düşünüyorum. Beraberlikte kötü sonuç değil. Daha ligin başındayız. Biz ikinci yarıda zaten Vodafone Park'ta Fenerbahçe'yi yeneriz.

Kırmızı kart görmediğimiz maçlarda Kadıköy'de Fenerbahçe'ye kaybetmiyoruz son yıllarda. Yani 11'e 11 oynadığımızda yenilmiyoruz. Biz atmosferden değil, hakemlerden zorlanıyoruz. Yıllar önce son dakikada gol öncesi İsmet Arzuman faul verip golü iptal etmişti. Cisse'ye, Necip'e verilen gereksiz kırmızı kartlar... Batuhan'ın son dakikada Higuain'e vermediği pas vardı bir de. Dengeli bir hakem yönetiminde puan kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum."

Etiketler :