DERBİYE DOĞRU | Erbatur Ergenekon: "Hoca, Galatasaray karşısında Tolgay'ı yedek bekletecektir"

DERBİYE DOĞRU | Erbatur Ergenekon: "Hoca, Galatasaray karşısında Tolgay'ı yedek bekletecektir"

Beşiktaş, Süper Lig'in 14. haftasında çok kritik bir maça çıkıyor. Siyah-beyazlı takım Galatasaray'ı konuk edecek.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'in 14. haftasında dev bir karşılaşma oynanacak. Beşiktaş, Vodafone Park'ta Galatasaray ile karşılaşacak. Rakibinin 6 puan arkasında yer alan siyah-beyazlı takım, Galatasaray'ı yenerek, farkı 3'e düşürüp şampiyonluk yarışındaki yerini kaybetmemek istiyor. Beşiktaş'ta Caner Erkin dışında eksik isim bulunmuyor.

Zorlu müsabaka öncesinde Ntv Spor'dan Erbatur Ergenekon, derbiyi Ajans Beşiktaş'a değerlendirdi. Ergenekon, derbi için şu ifadeleri kullandı "Güzel, zevkli bir karşılaşma bekliyorum. Ülkemizde genelde derbiler yüksek stres ile oynandığı için pek keyifli maçlar olmuyor ama bu maçın keyifli ve bol gollü olacağını düşünüyorum. Ev sahibi avantajı ile Beşiktaş'ı galibiyete yakın taraf olarak görüyorum. Zaten son şans diyebiliriz. Beşiktaş kaybederse, şampiyonluk yarışından uzaklaşacak. Bu nedenle mutlak kazanılması gereken bir mücadele"

Negredo ve Lens üzerine de konuşan Erbatur Ergenekon "Manisaspor karşısında Negredo ve Lens çok iyi oynadılar, bunu birkaç gündür düşünüyordum özellikle Negredo üzerinde, Şenol Hoca onu oynatır mı diye ama Cenk ile başlayacaktır maça. Negredo'dan da mutlaka yararlanacağını düşünüyorum bu maçta. Dediğim gibi Cenk ile başlayacaktır." ifadelerini kullandı.

Son olarak Beşiktaş'ın bu maçta nasıl bir orta saha kurugusu ile çıkması gerektiğini söyleyen Ergenekon "Orta sahada mesela son oynanan Malatyaspor maçında gördük bunu Atiba, Beşiktaş'ın bu tip maçlarda hücum zenginliğini kısıtlayan bir futbolcu. Ama Galatasaray maçı Şampiyonlar Ligi seviyesinde olacağı için Atiba'nın banko oyanayacağını düşünüyorum. Hoca bence Atiba'nın yanında Oğuzhan'a önlerinde Talisca'ya şans verecek. Tolgay'ı bu maç yedek bekletecektir." dedi.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :