DERBİYE DOĞRU | Fatih Doğan: "Beşiktaş bu derbinin favorisi."

DERBİYE DOĞRU | Fatih Doğan: "Beşiktaş bu derbinin favorisi."

Beşiktaş, Süper Lig 14. hafta maçında evinde Galatasaray'ı ağırlayacak. Karşılaşma öncesi Sabah gazetesi yazarlarından Fatih Doğan derbiyi değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de istediği sonuçları bir türlü alamayan Beşiktaş, Vodafone Park'ta lig lideri Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi kazanmak isteyen siyah beyazlılar, rakibini yenerek yeniden çıkışa geçmenin planlarını yapıyor. 

Zorlu müsabaka öncesinde Sabah Gazetesi spor yazarı Fatih Doğan, derbiyi Ajans Beşiktaş'a değerlendirdi. 
Doğan, zorlu müsabaka için şu sözleri kullandı;

"Beşiktaş bu derbinin favorisi. 6 puan Galatasaray'ın gerisinde olmasına rağmen kendi saha ve seyircisinin önünde bu derbiyi karşılaması Beşiktaş'ı mutlak favori yapıyor. Şuanda takımda eksik yok. Şampiyonlar Ligi formatında oynayabilir. O açıdan bakıldığı zaman Beşiktaş'ın karşılaşmayı kolay olmasada kazanacağını düşünüyorum."

Sahaya çıkacak 11 hakkında da düşüncelerini söyleyen Doğan, "Bence Şenol Güneş'in kafasındaki 11 net. Şampiyonlar Ligi'ne çıktığı 11'le çıkacak. Sadece Talisca mı Oğuzhan mı orda bir farklılık olduğunu düşünüyorum. 
Henüz karar vermedi ama %51 Talisca gözüküyor." dedi

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :