DERBİYE DOĞRU | "Hakemler adil olsun yeter"

DERBİYE DOĞRU | "Hakemler adil olsun yeter"

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olacak.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı takım, ligin 6. haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Sözcü gazetesi Beşiktaş muhabiri Ali Aydın, Ajans Beşiktaş'a özel açıklamalarda bulundu. İşte Aydın'ın açıklamaları:

"2 ezeli rakip 100 yılı aşkın bir süredir derbi oynuyor. İsteğimiz karşılaşmanın dostluk çerçevesinde geçmesi. Beşiktaş camiasının istediği hakkaniyetli bir maç olsun. Hakemler adaletli maç yönetsin. Derbinin sonucunun önemi yok. Sahada adaleteli bir yönetim olsun yeter. İki takım için de önemli bir maç Fenerbahçe kazanmak isteyecektir. Beşiktaş'tan ziyade Fenerbahçe daha çok asılacaktır maça. Kadro kalitesine bakarsak ibre Beşiktaş'tan yana.

Ancak her seferinde bu ibreyi göstersekte 2005'ten beri kazanamayan bir Beşiktaş var. Her sene son olsun diye düşünülüyor. Güzel bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum. Ortaya güzel bir ürünün çıkacağını düşünüyorum. Önemli olan futbolcuların iyi niyetidir. Eğer maçta çok ilginç olaylar olmazsa maçın dostluk çerçevisinde geçeceğini düşünüyorum."

Etiketler :