DERBİYE DOĞRU | "İlk 20 dakika Beşiktaş gol atamazsa sıkıntı başlayabilir."

DERBİYE DOĞRU | "İlk 20 dakika Beşiktaş gol atamazsa sıkıntı başlayabilir."

Beşiktaş 14. hafta maçında evinde Galatasaray'ı konuk edecek. Derbi öncesinde Ömer Güvenç Ajans Beşiktaş'a açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de istediği sonuçları bir türlü alamayan Beşiktaş, Vodafone Park'ta lig lideri Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi kazanmak isteyen Beşiktaş, rakibini yenerek yeniden çıkışa geçmenin planlarını yapıyor. Siyah-beyazlı takımda cezası bulunan Caner Erkin dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

Zorlu müsabaka öncesinde BeIN Sports'dan Ömer Güvenç, derbiyi Ajans Beşiktaş'a değerlendirdi. 
Güvenç, zorlu müsabaka için şu sözleri kullandı;

"Son 16'ya adını yazdırmış bir Beşiktaş, moralli bir Beşiktaş derbiye çıkacak kendi sahasında. Gerçekten 12. Adam sayabileceğimiz büyük Beşiktaş taraftarı var. Şenol Güneş'in kafasındaki 11 bellidir. Orta sahada biraz düşünceli olabilir. Oğuzhan mı, Talisca mı, Tolgay mı? Ben Şenol Güneş'in tercihini Tolgay'dan yana kullanacağını düşünüyorum. Şenol Güneş'e ne mutlu ki işler kötü gitse dahi yedek kulübesinde oyuna girdiği zaman skoru değiştirecek futbolcu sayısı oldukça fazla. İlk 20 dakika Beşiktaş gol atamazsa sıkıntı başlayabilir. Beşiktaş genellikle ilk 20 dakika gol atamadığı zamanlar hem defans güvenliğini unutuyor hemde oyun disiplinini. Beşiktaş taraftarının sabırlı olması gerekiyor. Karşılarında bu sezon gerçekten iyi oynayan özellikle rakip sahada inanılmaz baskı yapan bir rakiple mücadele edecekler. Her iki takımında kontrollü başlayacağı maçta Beşiktaş'ın hem oyuncu kalitesi hem yedek kulübesindeki oyuncuların kalitesi ve en önemlisi skor ne olursa olsun 90 dakika futbolcularını destekleyen bir taraftar var."

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :