DERBİYE DOĞRU | İlk gol her şeyi değiştirebilir!

DERBİYE DOĞRU | İlk gol her şeyi değiştirebilir!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş, Vodafone Park'ta Fenerbahçe'yi konuk edecek.

Ajans Beşiktaş - Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş, evinde Fenerbahçe ile yarı finalin ilk maçında karşı karşıya gelecek. Beşiktaş, mücadeleden galip ayrılarak rövanş öncesinde avantaj sağlamak istiyor.

Beşiktaş bu sezon 14 maçta öne geçerken, bu maçların 10 tanesini galibiyetle tamamlamayı başardı. 4 kez ise rakiplerinin eşitliği sağlamasına engel olamadı. Bu sezon yalnızca iki müsabakada gol bulamayan ve bu maçları 0-0'lık sonuçla tamamlayan Beşiktaş, kalesinde ilk golü gördüğü 6 karşılaşmada galibiyet almakta zorlandı.

Rakiplerinin ilk golü bulduğu maçlarda yalnızca 2 kez skoru kendi lehine çevirebilen Beşiktaş, 2 maçta ise beraberliği sağlayabildi. Beşiktaş, ilk golü yediği 3 karşılaşmayı ise yenilgiyle tamamladı.

Fenerbahçe ise bu sezon 14 kez ilk golü bulurken, bu maçların 12 tanesini kazandı. Bu maçların 2'inde de rakipleriyle berabere kalan sarı-lacivertli ekip, rakiplerine galibiyet şansı tanımadı. Sarı-lacivertliler, geriye düştüğü 7 karşılaşmada ise skoru lehine çeviremedi. Bu 7 karşılaşmada 5 kez eşitliği sağlayabilen Fenerahçe, 2 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Fenerbahçe, Süper Lig'de bu sezon sadece Galatasaray ile ilk yarıda oynadığı derbi mücadelesinde gol atamadı. Rakibine de gol şansı vermeyen sarı-lacivertli ekip, 0-0 beraberlikle biten derbiden bir puan aldı.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :