DERBİYE DOĞRU | Palabıyıklı Ali'nin Beşiktaş karnesi!

DERBİYE DOĞRU | Palabıyıklı Ali'nin Beşiktaş karnesi!

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi Ali Palabıyık'ı tanıyalım...

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı takım, ligin 6. haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Mücadele, 23 Eylül Cumartesi günü saat 19:30'da başlayacak. Zorlu mücadelenin hakemi belli oldu. Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasını Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Serkan Olguncan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Yaşar Kemal Uğurlu olacak. Palabıyık geçtiğimiz sezon Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oyanan Türkiye Kupası maçını yönetmiş. Tosic'in kırmızı kart gördüğü maçı Fenerbahçe 1-0 kazanmıştı.

Beşiktaş karnesi
Ali Palabıyık,Beşiktaş'ın 11 maçını yönetti. Siyah-beyazlı takım bu maçların 5'inden galip ayrıldı. 3 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı. Hakem, Beşiktaşlı oyunculara 28 sarı kart, 3 kırmızı kart gösterirken, Beşiktaş'ın rakiplerine 29 sarı, 1 kırmızı kart gösterdi. Palabıyık son olarak 1-0 biten Karabükspor-Beşiktaş mücadelesini yönetmişti. 68. dakikada Tosic'e kırmızı kart göstermişti.

Fenerbahçe karnesi
Palabıyık, kariyeri boyunca 17 kez Fenerbahçe maçı yönetti. Sarı-lacivertli takım bu maçların 9'unu kazanırken, 5 beraberlik, 3 mağlubiyet ile sahadan ayrıldı. Palabıyık, Fenerbahçeli oyunculara 48 sarı, 5 kırmızı kart gösterdi. Rakiplere ise 52 sarı, 5 kırmızı kart gösterdi. Hakem, Fenerbahçe'nin 2. haftadaki Trabzonspor maçını yönetmişti. 84. dakikada Fenerbahçe lehine penaltı çalmıştı.

Etiketler :