DERBİYE DOĞRU | Yine bir derbiyle başlamıştı...

DERBİYE DOĞRU | Yine bir derbiyle başlamıştı...

Beşiktaş, Fenerbahçe ile Vodafone Park'ta oynanacak olan mücadele ile karşı karşıya gelecek.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Fenerbahçe ile mücadele edecek. Karşılaşmayı kazanarak şampiyonluk yarışında avantajlı konuma geçmek isteyen Beşiktaş'ta Pepe ve Talisca forma giyemeyecek.

Bu sezon deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda inişli çıkışlı performans ortaya koyan Beşiktaş, Vodafone Park'ta ise harika bir sezon geçiriyor. Beşiktaş, Vodafone Park'ın yapım süresinde farklı stattlarda oynarken de iç sahada ligin en iyi takımı olarak dikkat çekmişti.

Beşiktaş, ligde üç farklı statta yaptığı 37 iç saha maçında  rakiplerinin galibiyetine izin vermedi. Siyah-beyazlı ekip, bu 37 karşılaşmada 30  galibiyet ve 7 beraberlikle 97 puan toplamayı başardı.

Fenerbahçe karşısında iç sahadaki 100. puanın peşinde

İç sahada namağlup serisine Galatasaray'ı yenerek başlayan Beşiktaş, Fenerbahçe'yi de yenerek iç sahadaki başarılı performansını sürdürmeye  çalışacak.

İç sahadaki 37 maçta 30 galibiyet ve 7 beraberlikle 97 puan toplayan  siyah-beyazlı ekip, sarı-lacivertli rakibini mağlup ederse namağlup serisinde  100. puanına ulaşacak.

Seri derbi galibiyeti ile başladı!

Beşiktaş, iç sahadaki yenilmezlik serisini Atatürk Olimpiyat Stadı'da Galatasaray'ı 2-1 yenerek başlattı. Beşiktaş, 37 maçtır evinde kaybetmiyor. Beşiktaş, bu nağmalup serisinde çıktığı 37 maçta, rakip filelere 94 gol bıraktı. Evinde oynadığı maçlarda gol atmakta zorluk çekmeyen Beşiktaş, bu 37 maçta 2,5 gol  ortalaması yakaladı. Beşiktaş, söz konusu seri sırasında kalesinde ise 26 gol  gördü.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :