Devler ligine dev golcü!

Devler ligine dev golcü!

Kartal, Arsenal’e veda etmesine kesin gözüyle bakılan Olivier Giroud için gizli bir operasyon yürütüyor.

Ajans Beşiktaş - Pusuda bekleyen Siyah-Beyazlılar, gelişmeler lehlerine sonuçlanması halinde transfer bombasını patlatacak.

MENAJERİ KARTAL’A ÖNERDİ

Bir yandan Aboubakar transferini bitirmek için Porto-Lorient hattında mekik dokuyan Siyah-Beyazlı yöneticiler, bir yandan da Kamerunlu santrforun transferinin gerçekleşmemesi ihtimaline karşı alternatif arayışlarını sürdürüyor. Kulübü 10’larca futbolcu öneriliyor, Transfer Komitesi’ndeki isimlerin telefon trafiği bitmiyor. Tüm bu yoğunluk içerisinde dün yönetimi heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Aboubakar ile aynı menajerlik şirketinin oyuncusu olan Olivier Giroud, Kartal’a önerildi.

ARSENAL’DEN AYRILACAK

İngiliz devi Arsenal ve Fransa Milli Takımı’nın 30 yaşındaki yıldız santrforu, Premier Lig kariyerini noktalamaya hazırlanıyor. Arsenal’in bu sezon Şampiyonlar Ligi’nin dışında kalması, Giroud’nun da sezonu yedek geçirmesi ayrılığı hızlandırdı. İngiliz basın, Londra ekibiyle 2019’a kadar sözleşmesi bulunan 1.92’lik golcünün takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakıyor. Ancak Arsene Wenger 12 milyon euroya aldığı oyuncusunu 25 milyona satmak istiyor.

BEKLEMEDE KALIN

Giroud'nun en büyük talibi West Ham United olsa da, SKY Sports’un kulüp kaynaklarına dayandırdığı haberde Bilic’in, Fransız yıldız için 10 milyondan fazla ödemek istemediği yazıldı. Arsenal’in yüksek bir bonservis talep ettiği Giroud için kiralama formüllerinin devreye girmesi bekleniyor. Beşiktaş’ı arayan menajerlere göre süreç Beşiktaş’ın lehine gelişebilir. Yönetime “Beklemede kalın. Zamanı gelecek” mesajı veren menajerler, transferin mümkün olduğunu vurguluyor. (Güneş)