"Devre arası ilaç gibi gelecektir"

"Devre arası ilaç gibi gelecektir"

Tecrübeli Beşiktaş Muhabiri Kartal Yiğit, Beşiktaş'ın son dönemdeki performansını Ajans Beşiktaş'a değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Tecrübeli Beşiktaş Muhabiri Kartal Yiğit, Beşiktaş'ın son haftalardaki performansını Ajans Beşiktaş'a değerlendirdi. Beşiktaş'ın form düşüşünün Dinamo Kiev maçından sonra başladığını belirten Yiğit, "Beşiktaş'ın özellikle Dinamo Kiev maçından sonra başlayan bir form düşüşü var. Ancak ben bunun doğal olduğunu düşünüyorum. Çünkü özellikle Talisca ve Caner Erkin'in sakatlık yaşaması, Beşiktaş'ın omurgasını bozdu. Üzerine siyah-beyazlıların yedek oyuncularının da formsuz oluşu, yaşanan bu form düşüklüğünün başlıca nedenleri oldu. Geçtiğimiz sezonun en etkili isimlerinden olan Oğuzhan ve Quaresma'nın da bu seneki performansı ortada." dedi.

Beşiktaş'ın bu form düşüklüğündeki tek avantajının ligin ilk yarısına yaklaşılmış olduğuna vurgu yapan Kartal Yiğit, "Beşiktaş'ın yaşanan bu form düşüklüğündeki tek olumlu şey ligin ilk yarısının tamamlanmaya yakın olması. Süper Lig'e verilecek olan ara Beşiktaş'a ilaç gibi gelecektir. Hem Talisca'nın antrenmanlara başlamış olması, hem de takıma yeni katılacak oyuncuların bulunması, siyah-beyazlıların yeniden toparlanmasına katkı yapacaktır." dedi.

Süper Lig'in ilk yarısının son maçında oynanacak olan Beşiktaş - Gaziantepspor maçının kolay geçmeyeceğine de dikkat çeken Yiğit, "Beşiktaş ligin ilk yarısının son maçında Gaziantepspor'u ağırlayacak. Her ne kadar kağıt üzerinde kolay geçecek gözüyle bakılsa da Beşiktaş'ın bu maçta zorlanma ihtimali çok yüksek. Yaşanan form düşüklüğü ve Gaziantepspor'un da 1 puan için buraya gelecek olması, maçın zor geçmesine neden olacaktır. 1 puan için mücadele edecek olan Gazinatepspor defansını açmakta zorlanacak olan Beşiktaş'ın yine de bu maçtan galibiyet alma ihtimalini yüksek görüyorum" ifadelerini kullandı.