"Devre arası Talisca’ya yaramış."

"Devre arası Talisca’ya yaramış."

Fanatik Gazetesi yazarlarından Yemen Ekşioğlu Antalyaspor - Beşiktaş karşılaşmasını yazdı.

Ajans Beşiktaş - Devre arası Beşiktaş’a pek yaramamış. Bilhassa defansta yapılan köklü değişiklik demeyelim de tamamen değişiklik, orta sahada da Atiba ve Oğuzhan’ın gününde olmaması Beşiktaş için hiç iyi sinyaller vermedi. Sadece Beşiktaş değil hakem Halis Özkahya da güven vermedi. Göğsüne takmış olduğu FIFA kokartı da eğer Babel’in pozisyonuna faul diyorsa yazık. Üstelik rakipte Eto’o, Nasri ve Maicon yok. Tüm bunlar Beşiktaş’ın şansıydı.

Maceraya ne gerek var

Atiba, Oğuzhan ve Talisca’dan sadece ikisi oynar. Tolgay ya da Medel’den biri de Atiba’nın yanında olur. Soruyorum neden? Böyle sıkıntılı bir maçta macera aramaya ne lüzum var! Devre arasından sonra Antalya maçı da Beşiktaş için bir şans. Osmanlı maçında takım bu sinyalleri vermişti.

Günün sorusu

Dünya Kupası’na gidecek olan Hırvatistan Milli Takımı’nda Vida ve Mitrovic yan yana oynuyor ancak Şenol hoca takımın metobolizmasını tamamen bozarak Vida-Medel yapıyor. Neden?

Maçın starı

Devre arası Talisca’ya yaramış. Zaten son haftalarda kafası biraz karışıktı. Attığı verilmeyen golle beraber Beşiktaş’ın rakip ceza sahası içinde rakibi zorlayacak tek etkili silahı. Negredo’ya yakın
oynadığı müddetçe bu şekilde çok gol atabilir.

Maçın olayı

Eğer bir hakem ceza sahası içerisindeki bir pozisyonu ceza sahası dışında olduğu zaman veremiyorsa eyyamcılıktan başka bir şey değildir. Merak ediyorum; hava topu mücadelesinde Babel’in, elleri, kolları sabit olmasına rağmen  nasıl faul çalabilir!

Kısa mesaj

Beşiktaş kazanmasına rağmen Şenol Güneş’in kadro tercihleri eleştirilebilir. Siyah-Beyazlılar, sezon başından bu yana en farklı defans dörtlüsü ile sahaya çıktı. (Yemen Ekşioğlu / Fanatik)

 

Etiketler :