Divan Kurulu dilekçe verdi! TFF yönetimindeki Yıldırım Demirören dahil 5 kişinin...

Divan Kurulu dilekçe verdi! TFF yönetimindeki Yıldırım Demirören dahil 5 kişinin...

Beşiktaş Divan Kurulu bugün Vodafone Park'ta toplandı.

Ajans Beşiktaş - Siyah beyazlı kulübün üyeleri, Fenerbahçe maçına çıkmama ihtimali divanda görüşüldü. Basına kapalı yapılan Divan kurulu toplantısı bitikten sonra yönetim ayrıca bir toplantı daha gerçekleştirecek ve ardından kamuoyuna yazılı açıklamada bulunulacak.

Beşiktaş Divan Kurulu üyesi Ali Rıza Dizdar, Divan Kurulu sonrası Futbol Arena'ya yaptığı açıklamada "Divan Kurulu üyeleri maça çıkılmaması yönünde görüş bildirdi. Ancak yönetim henüz karar vermiş değil. Tahkim'e gidecekler." dedi.

Ali Rıza Dizdar ayrıca şunları söyledi:

"Tüzüğümüzdeki 5. madde çok önemlidir. Ona aykırı davrananların kulüpten ihracını isteriz. TFF'deki 5 üyenin disipline verilmesini istedik. Çoğunluk bunu istedi. Yönetim Kurulu bu kararı almazsa biz imza toplayacağız. Ayrıca Divan'daki 2 ağır ceza reisi, bir savcı ve iki avukat sicil kurulu ile birlikte ortak bir görüş bildirdi. Maça çıkmama yönünde oldu bu görüş. Divan Kurulu akil insanlardan oluşuyor ve kurul bu yönde görüş bildirdi." dedi.

DİLEKÇE VERİLDİ

Öte yandan medyaya yansıyan bilgilere göre bazı Beşiktaş Divan Kurulu üyeleri, Yıldırım Demirören dahil 6 kişinin üyeliklerinin düşürülmesi için dilekçe verdi.

Üyelerin, ihraç edilmesini istediği isimler: Yıldırım Demirören, Hüsnü Güreli, Cengiz Zülfikaroğlu, Alaattin Aykaç, Mete Düren ve Erhan Kamışlı.

Etiketler :