Efsane pankart TT Arena'da açıldı!

Efsane pankart TT Arena'da açıldı!

Siyah-beyazlı taraftarlar, Aslantepe'ye Kadıköy'deki pankartla gitti.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı taraftarlar, 5 Şubat 2012'de yanan pankartın aynısını yaptırıp 3 Aralık 2016'daki Fenerbahçe-Beşiktaş maçında yeniden açmıştı. Taraftarlar bu kez Galatasaray-Beşiktaş maçına o pankartla gitti.

Yaklaşık 36 metrelik dev pankart, TT Arena'da açıldı.

PANKARTIN HİKAYESİ

Tarihler 5 Şubat 2012'yi gösterdiğinde Beşiktaş taraftarı, son kez Kadıköy deplasmanına gitmişti, ama son kez gittiğini bilmeden. O gün Kadıköy'e giden 2500 Beşiktaş taraftarının açtığı pankart ise bir efsane haline geldi: "Sana Gelmediğim Gün Öldüğüm Gündür"

Karşılaşma sırasında yine Beşiktaş tribünlerinin yaktığı meşaleler, pankartın da yanmasına neden olmuş ve itfaiye tarafından pankart söndürülmüştü. Siyah-beyazlı taraftarlar da yanan pankartı Kadıköy'de bırakmış ve pankart tarihe karışmıştı.

EFSANE HALİNİ ALDI

O tarihten sonra çıkan deplasman yasakları nedeniyle bir daha Kadıköy'e gidemeyen Beşiktaş taraftarı, pankartın Kadıköy'le özdeşleşmesi nedeniyle aynı pankartı bir daha yaptırmama kararı almıştı. Ancak bu sezon başında kalkan deplasman yasakları, taraftarın da pankart için harakete geçmesini sağladı.