"Ersan ve Demba Ba şampiyonluk partisinde oynar"

"Ersan ve Demba Ba şampiyonluk partisinde oynar"

Hürriyet'in Beşiktaş muhabiri İsmail Er ve köşe yazarı Kenan Başaran siyah-beyazlıların gündemini değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Hürriyet'in "Muhabirinden" programında bugün Beşiktaş konuşuldu.

İSMAİL ER:
Benteke transferi çıkmaza girdi. Beşiktaş, Huntelar'ı bitirmek için yoğun çaba harcıyor. Yeni sezon için ayrıca genç bir yabancı oyuncu için girişimler sürüyor ama ismi sır gibi saklanıyor.

Demba Ba da Caner Erkin de oynamaya hazır. Karar Şenol Güneş'in. Şenol Güneş ile yeni sözleşme konusunda bir sorun yok.
Beşiktaş, Başakşehir'e fark atar. 3-4 gollü bir maç bekliyorum. Beşiktaş'ın en sorunsuz kısmı kale. Mrmiç sessiz sedasız iyi iş çıkarıyor.

KENAN BAŞARAN:
Beşiktaş, golcü olmadığı için değil stoper olmadığı için Lyon'a elendi. Beşiktaş, mümkünse gitsin Kjaer'i alsın.

Talisca'nın Beşiktaş'ta kalması zor. Stajını başarıyla yaptı. 1+1'lik mukavelenin anlamı şu: Başarılı olursa Avrupa devlerine gidecek,
başarısız olursa bir yıl daha devam. Başarılı olduğuna göre gitmesi mantıklı.

Beşiktaş, tüm planları Şampiyonlar Ligi için yapmış. Elenince ara transferi boş geçti. Demba Ba ve Ersan, ancak şampiyonluk partisinde oynar! Hatır için alındılar. Lig bitti hala oynamış değiller.

Madem video hakem isteniyor o zaman video PFDK da olsun. Başakşehirli futbolcular için verilen kararlar hiç adil değil. Beşiktaş yine de ses çıkarmadı. Oysa hafta sonu Başakşehir ile oynuyor. Şenol Güneş'in yerli alternatifi yok. Abdullah Avcı'nın baskıyı kaldıramadığı görüldü. Milli Takım'da da görmüştük bunu.

Beşiktaş taraftarı şampiyonluk turunu Fenerbahçe maçında atmak ister ama Bursa'ya da hayır demez. Dört büyüklerin taraftarı transfer isterken şunu unutmasın. Dört büyük kulüp de İstanbul Borsası'nda teknik olarak iflas etmiş durumda. Varlıkları borçlarını karşılayamıyor.