Eski Beşiktaşlı futbolcudan siyah-beyazlılara mesaj var

Eski Beşiktaşlı futbolcudan siyah-beyazlılara mesaj var

Bir dönem Beşiktaş'ta oynayan eski futbolcu Christopher Ohen'den siyah-beyazlılara mesaj var

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig 25. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde hafta arası Olympiakos karşısında galibiyetin moraliyle Antalya deplasmanından da 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

Beşiktaş'ın, Antalyaspor ile oynayacağı maç öncesi bir zamanlar Beşiktaş'ta kop koşturan Nijeryalı Christopher Ohen'den yıllar sonra siyah beyazlılar hakkında açıklama geldi.

1998-1990 sezonunda Compostela'dan Beşiktaş'a kiralık olarak gelen ve 17 maçta 9 gol atan, şu anda 49 yaşında olan Christopher Ohen, Beşiktaş'ı unutmadı.

Beşiktaş'ta geçirdiği kısa dönemin dahi kendisine çok uzun geldiğini dile getiren Ohen, "Dışarıdan kısa gibi görünse de Beşiktaş'ta geçirdiğim günler kariyerimde unutulmazlar arasına girdi. Gerçekten bambaşka bir kültüre sahip bir kulüp. Taraftarıyla, camiasıyla, takımıyla..." diye konuştu.

Ohen sözlerinin devamında ise "Beşiktaş benim için her zaman farklı yerde. Geçen yıl şampiyon olmalarına çok sevindim. Bu sezon da iyi gidiyorlar. Umarım tekrar şampiyon olurlar." ifadelerini kullandı. (Futbol Arena)