Eto'o olmadı, adaylar çoğaldı!

Eto'o olmadı, adaylar çoğaldı!

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk'ün Eto'o'yu satmayacağını açıklamasının ardından Beşiktaş'ta gözler diğer alternatiflere çevrildi.

Ajans Beşiktaş - Devre arası transfer döneminde kadrosuna forvet katmak için harıl harıl çalışan ancak listedeki ilk isim olan Eto'o'dan olumsuz yanıt alan Beşiktaş, listedeki diğer isimlere yöneldi. 3 farklı medya kuruluşu, bugün Eto'o'nun alternatifi olarak 3 farklı isim yazdı.

İşte o isimler:

Wilfried Bony

NTV Spor'un haberine göre; sezon başında da gündeme gelen Wilfred Bony için bir kez daha Manchaster City'nin kapısını çalan yönetim, sezon sonuna kadar 28 yaşındaki oyuncuyu kiralamak istiyor. Şu an İngiltere'de Stoke City'de oynayan oyuncu da Beşiktaş'a gelmeye sıcak bakıyor.

Mario Mandzukic

Sözcü Gazetesi'nden Ali Aydın'ın haberine göre ise Beşiktaş'ta listenin ilk sırasında Juventus'ta pabucu dama atılan Mario Mandzukic bulunuyor. Beşiktaş'ın yeni transferi Matej Mitrovic ile aynı menajere sahip olan Mandzukic, bu sezon takıma katılan Higuain nedeniyle takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor. Oyuncunun menajeri Cvjetkov da gelecek hafta Mandzukic ile görüşüp oyuncuyu ikna etmeye çalışacağını Başkan Fikret Orman'a iletti. Transfer gerçekleşirse Hırvat oyuncu sezon sonuna kadar Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyecek.

Lucas Pratto

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; forvet arayışlarına başlayan Beşiktaş, rotayı Brezilya'ya çevirdi. Siyah-beyazlılar, Brezilya Ligi ekiplerinden Atletico Mineiro'nun Arjantinli oyuncusu Lucas Pratto'yu transfer etmek için harekete geçti. 2018 yılının sonuna kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki oyuncunun bonservis bedeli ise 5 milyon euro.