F.Bahçeli yöneticilerden Mehmet Ekici'ye "Beşiktaş" sorusu

F.Bahçeli yöneticilerden Mehmet Ekici'ye "Beşiktaş" sorusu

Mehmet Ekici’nin transferinde F.Bahçe’de hareketli saatler yaşanıyor.

Mehmet Ekici’yle her konuda anlaşan Sarı-Lacivertliler, takasta kullanılmak istenen Aatif’ın gitmek istememesi sonrasında transfere son noktayı koyamadı. Devreye Beşiktaş’ın da girmesiyle de işler iyice çıkmaza girdi. Transferi artık noktalamak isteyen F.Bahçe yönetimi, dün yıldız futbolcu ile bir görüşme daha gerçekleştirdi.

Bu görüşmede yöneticiler Ekici’ye, “Beşiktaş ile görüştün mü?” sorusunu yönelttiler. Yıldız futbolcunun, “Ben size söz verdim kimseyle de görüşmedim” şeklinde yanıt vermesinin ardından Fenerbahçe cephesi rahat bir nefes aldı.

‘TRABZONSPOR’A KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUM’

Transferin uzamasından bunalan Mehmet Ekici de F.Bahçeli yöneticilerle yaptığı bu görüşmenin ardından Trabzonspor yönetimi ile konuşarak tavrını ortaya koydu.

Tecrübeli oyuncu, “Beni bırakın F.Bahçe’ye gideyim. Bu kulübe para kazandırmak, giderken katkı sağlamak istiyorum. Benim iyi niyetimin aynısını sizden bekliyorum” diyerek bu işin artık bitmesini istedi.

KADRO DIŞI BIRAKILDI

Trabzonspor’da, F.Bahçe’ye transferi gündemde olan Mehmet Ekici kadro dışı bırakıldı. Ekici’nin kadro dışı kalmasının altında “F.Bahçe’yi istiyorum, bırakın gideyim” sözlerinin etkili olduğu öğrenildi. Tecrübeli orta saha, Bursa maçında da 18 kişilik kadroya alınmadı ve karşılaşmayı tribünden takip etti.

Teknik direktör Ersun Yanal, konuyla ilgili, “Mehmet bizim oyuncumuz ama kalmak istemiyorsa da problem yok. Kadro dışı iddiaları yalan değil” diyerek Ekici’nin kadro dışı kaldığını doğruladı. (HT Spor)

Etiketler :