Fabri, 12. denemede golü kalesinde gördü!

Fabri, 12. denemede golü kalesinde gördü!

Lyon-Beşiktaş maçına siyahbeyazlıların İspanyol kalecisi Fabri’nin çalımları damgasını vurdu…

Ajans Beşiktaş - 84. dakikada skor 1-1’ken rakibine atmaya çalıştığı çalımda başarısız olan Fabri, kariyeri boyunca yaptığı 12. çalım denemesinde avlandı. Yediği golle hem eleştiri oklarının hedefine oturdu hem de Beşiktaş’ın tur şansını sıkıntıya soktu. Deportivo kariyerinde 6 kez çalım denemesinde bulunan İspanyol kaleci,bu sezon Beşiktaş’la da aynı rakama ulaştı. Ancak 12. deneme hüsran oldu.

GÜNEŞ’İN KORKTUĞU BAŞINA GELDİ

Bu sezon Başakşehir’e karşı oynanan maçta dakikalar 03:28’i gösterirken Fabri’nin attığı çalım, teknik direktör Şenol Güneş’in kulübeden fırlamasına neden olmuş, tecrübeli çalıştırıcı, “Bu iki oldu, risk yok!” diye bağırmıştı. Bu uyarıya rağmen akıllanmayan İspanyol eldiven, o maçtan sonra denediği 3. çalımda golü yedi.

DEFALARCA ÖZÜR DİLEDİ

Fabri yediği hatalı golle adeta yıkıldı. Soyunma odasında gözyaşlarını tutamayan İspanyol kaleci, hocası Şenol Güneş ve arkadaşlarından defalarca özür diledi. Ama bu sonucu değiştirmeye yetmedi.

FRANSIZLAR’DAN FABRİ’YE TEŞEKKÜR!

Fransız basını, Lyon-Beşiktaş maçı manşetlerinde kaleci Fabri’yi ön plana çıkardı. France Football, “Lyon, Fabri’ye teşekkür edebilir” başlığını atarken, başarılı kalecinin yaptığı hatanın Lyon’a galibiyeti getirdiğini yazdı. Le Parisien, “Lyon, Beşiktaş’ı devirdi ve rüyasını sürdürdü” derken, So Foot, “Lyon inanma hakkını kullandı. Son dakikalarda bir fark yaratmak ve kazanmak yeterince önemliydi” ifadesini kullandı. (Sabah)