Fellaini için Beşiktaş'a sert rakip!

Fellaini için Beşiktaş'a sert rakip!

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve ismi Beşiktaş ile anılan Marouane Fellaini için Paris Saint-Germain'in devreye girdiği iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Transferde ismi Beşiktaş ile anılan ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Manchester United'ın Belçikalı orta sahası Marouane Fellaini için flaş bir transfer iddiası geldi.

İngiliz basınının haberine göre transferin flaş takımı Paris Saint-Germain, Marouane Fellaini'yi transfer etmek için kolları sıvadı.

PSG'nin Fellaini'nin menajerleri ile görüştüğü ve Belçikalı futbolcuya 4 yıllık bir teklif sunduğu belirtildi. 30 yaşındaki futbolcu, Manchester United ile sözleşmesini Ocak ayına kadar yenilemezse diğer takımlar ile sözleşme imzalama hakkına sahip olacak.

2013 yılında Everton'dan 32 milyon Euro'ya Manchester United'a transfer olan Marouane Fellaini, bu sezon United formasıyla 10 maçta 4 gol ve 1 asist kaydetti.

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak ise geçtiğimiz günlerde Fellaini ile ilgili ''Transfer bizde hiç bitmiyor, hep çalışıyoruz. Sadece Fellaini için değil, genel olarak çalışmalarımız var. Scout ekibimiz bu hafta sonu 20 maç izledi, oyuncular takip ediliyor. Devre arası için sezon sonu için sürekli arayış var'' ifadelerini kullanmıştı.

Etiketler :