Fenerbahçe maçı biletleri satışa çıkıyor

Fenerbahçe maçı biletleri satışa çıkıyor

Beşiktaşımız, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Tur maçında 5 Şubat Pazar günü saat 20.30’da Vodafone Arena’da Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Ajans Beşiktaş - Kulüpten, biletlerle ilgili yupalın açıklama şu şekilde:

Karşılaşmanın biletleri yarın (Çarşamba) saat 14.00 itibariyle satışa sunulacaktır.

Bilet Satış Kanalları

Fenerbahçe karşılaşmasına bilet satın almak isteyen taraftarlarımız, biletlerini Vodafone Arena bilet satış gişesi, ‪www.passo.com.tr internet portalından, N’Kolay satış noktaları ve ‪0850 724 33 44 numaralı çağrı merkezinden alabilirler.

Kombine Sahiplerine Para Puan Avantajı

Vodafone Arena’dan kombinesi olup maça gidemeyecek taraftarlarımız, gidemeyecekleri her bir karşılaşma için kombine koltuklarını kulübümüze devredebilecektir. Devri yapılan koltuğun ilgili karşılaşma için satılmasının ardından, kombine sahibi taraftarlarımızın‪ www.passo.com.tr hesaplarına bilet ücretinin %60’ı (masrafların düşülmesinin ardından) para puan olarak aktarılacaktır. Biriken para puanlar bir sonraki sezonun kombine yenilemesinde indirim avantajı sağlayacaktır.

Kombine koltuğun maçlık olarak devrinin gerçekleşmesi için BJK tarafından satışa sunulan koltukların tükenmesi gerekmektedir.

Tek Maçlık Geçiş Kartı Teslimatı

Passolig kartı olup kartı henüz eline ulaşmayan taraftarlarımız, Fenerbahçe karşılaşmasına bilet satın almaları durumunda tek seferlik geçiş kartlarını Vodafone Arena bilet satış gişesinden teslim alabileceklerdir.

Vodafone Arena bilet gişesi haftanın her günü ‪10.00-19.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Engelli Tribün Bilet Talepleri

Engelli ve Gazi taraftarlarımız, bilet taleplerini Engelli Bilet Talep Formu’nu eksiksiz doldurarak yapabilecektir.

Engelli tribün bileti, Vodafone Arena engelli tribün kapasitesiyle sınırlı olduğundan 1 Şubat 14.00 – 2 Şubat 16.00 tarihleri arasında yapılacak talepler sırası ile dikkate alınarak bilet yüklemeleri yapılacaktır. Stadyum girişinde taraftarlarımızın engellilik durumunu belirten belgeleri yanlarında getirmeleri gerekmektedir. Engelli belgesi yanında olmayan taraftarlar stadyuma alınmayacaktır.

Engelli tribün biletlerinden faydalanacak taraftarların BJK logolu Passolig kartları olması gerekmektedir.

Bilet Fiyatları

Kategori 1 : 375TL
Kategori 2 : 350TL
Kategori 3 : 325TL
Kategori 4 : 300TL
Kategori 5 : 260TL
Kategori 6 : 220TL
Kategori 7 : 140TL
Kategori 8 : 130TL
VIP : 800TL
1903 A-E BLOK : 800TL
1903 B - D BLOK : 850TL
1903 C BLOK : 900TL

0-6 yaş arası çocuklar ücretsizdir.