Fenerbahçe maçına Porto taktiği!

Fenerbahçe maçına Porto taktiği!

Şenol Güneş, Porto maçında uyguladığı sistemi bire bir uygulayacak. Buna göre F.Bahçe önde karşılanacak. Siyah-Beyazlılar sanki Vodafone Park’taymış gibi cesur bir futbol ortaya koyacak.

Ajans Beşiktaş - Ligde ligde şampiyonluk adaylarının en başında gösterilen Beşiktaş, gözünü cumartesi günü Fenerbahçe ile oynayacağı derbiye çevirdi. Teknik Direktör Şenol Güneş, Kadıköy'deki Fenerbahçe şanssızlığını yenmek için kolları sıvadı. Güneş'in Porto ile deplasmanda oynanan maçtaki taktiği bire bir uygulayacağı öğrenildi.

​HÜCUM FUTBOLU OYNATACAK
Hafta başından beri Fenerbahçe ile yatıp, Fenerbahçe ile kalkan Şenol Güneş bu maçta yine hücum futbolu oynatacak. Kadıköy'deki atmosfere rağmen Siyah-Beyazlılar cesur bir futbol anlayışı benimseyecek.

​TAKIM ASLA GERİ ÇEKİLMEYECEK
Beşiktaş tıpkı Vodafone Park'ta oynuyormuş gibi hücum futbolu oynayacak. Buna göre Fenerbahçe önde karşılanacak. Sarı-Lacivertli takımın baskısına anında karşılık verilecek ve takım geri çekilmeyecek.

​TALİSCA CENK'E YAKIN OLACAK
Forvette Cenk'in hemen yanında Talisca olacak. Babel ve Quaresma sürekli kanat değiştirerek rakibi şaşırtacak. Oğuzhan Özyakup da zaman zaman sürpriz koşularla hücuma destek verecek.  (Takvim)

Etiketler :