Fenerbahçe yönetimi, TFF'ye kapsamlı bir savunma sunacak

Fenerbahçe yönetimi, TFF'ye kapsamlı bir savunma sunacak

Çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan derbinin ardından Fenerbahçe yönetimi, TFF'ye görüntülü bir savunma dosyası verecek.

Ajans Beşiktaş - Olaylı Fenerbahçe - Beşiktaş maçının yankıları sürüyor. Fenerbahçe yönetimi, görüntüleri inceleyerek TFF’ye güçlü bir savunma yapma hazırlığına başladı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in maç devam ederken, kafasına isabet ettiği öne sürülen yabancı madde görüntüleri tarandı. Güneş’in kafasına çakmak isabet ettiği iddiası için de sarı-lacivertliler görüntüleri inceledi. Böyle bir olayın da vuku bulmadığı kanısına varan Fenerbahçe yönetimi, bu görüntüleri federasyona sunmaya hazırlanıyor.
Şenol Güneş’in yedek kulübesi önünde yerde kalması sonrası, oyun durmuş ve siyah-beyazlılar soyunma odasına doğru yönelmişti. Tam bu sırada, körük kısmında Güneş’e bir kez daha yabancı madde isabet etmiş ve deneyimli teknik adam kendini yerde bulmuştu. Sarı-lacivertli yöneticiler ise incelediği görüntüler sonrasında, Güneş’e sadece bir su şişesinin isabet ettiğini düşünüyorlar.

Ayrıca Fenerbahçe yönetimi Beşiktaş idari sorumlusu Erdinç Gültekin’in yaralanmasıyla ilgili de bir detaya ulaştı. İddiaya göre, tansiyonun iyice yükseldiği anlarda Gültekin’in küfürlü konuşmaları herkesçe duyuluyor. Bunun üstüne bir de özel güvenlik görevlisiyle tartışan Gültekin’in ardından Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin de aynı görevliye yumruk atıyor. Ardından çıkan olaylarda ise Gültekin yaralanıyor. (Ufuk Kaan Karacan/ Goal)