Fikret Orman: Aboubakar'a gösterilen kart çok ağır oldu

Fikret Orman: Aboubakar'a gösterilen kart çok ağır oldu

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 2. Futbol Zirvesinde birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.

Ajans Beşiktaş - İşte Fikret Orman'ın sözleri:

"Bütün futbol aiilesinin bir arada olması güzel. Sporun öne çıkması gereken yer burası. Beşiktaş takımı Antalya'dan dönerken otobsüsümüz taşlanıyor. Ama bu durum, bunları ortadan kaldıracaktır.

Beşiktaş ile Bursa arasında bir sorun yok. Sorundan beslenip bunu devam ettirmek istenen vardı, biz buna müsade etmedik. Aramızda sıkıntı yok. Maalsef kötülükten, kavgadan beslenenler bunları körüklüyorlar. Artık bunları yokedeceğiz. Çünkü bunlar futbolun marka değerlerini öldürüyor.

Hayellerimize doğru gidiyoruz. UEFA kupasını getirirsek daha güzel olacak. Gelenlerin büyük bir keyifle maç seyrettiği bir alan oldu Vodafone Arena. Allah'a hamdolsun, hep dolu oynuyoruz. Abobukar çok iyi çocuk. Olympiakos maçında yaptığı hata yorum kaldırmaz. Dün verilen karar ise çok ağır. Orada kırmızı kart olmaz.  Şimdi Mete Kalkavan'a Beşiktaşlı dediler, o da etkileniyor. Beşiktaş'ın disiplin yönetmelikleri ne diyorsa onu yaparız. Nasıl maçı kazanıp prim alıyorsa ceza da alıyorlar.

Başakşehir maçını izlemedim ama takdir ettiğim bir kulüp, hem başkanı hem hocası bizim kardeşimiz. Ama sahada mücadele veriyoruz. onlar da istiyor, biz de istiyoruz.

Ben bu seneden umutluyum. Lyon zor bir rakip ama Beşiktaş çok üst düzey bir takım. Caner ve Demba Ba geliyor. Lyon'un işi kolay değil. biz geçeceğiz, inşallah.

Beşiktaş şirket gibi yönetiliyor. Kamuoyu hep bizi görüyor ama mutfak kısmında çok önemli arkadaşlarımız var."