Fikret Orman: "Allah bize 4 sene, 5 sene üst üste şampiyonlukları göstersin"

Fikret Orman: "Allah bize 4 sene, 5 sene üst üste şampiyonlukları göstersin"

Beşiktaş Kulübü’nde 2017 yılı 1. Olağan Divan Kurulu toplantısı Vodafone Arena'da yapıldı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Kulübü'nün 2017 yılı 1. Olağan Divan Kurulu toplantısı Vodafone Arena’da yeni Başkan Tevfik Yamantürk yönetiminde yapıldı. Toplantıda Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da bir konuşma yaptı. Orman şunları söyledi:

"Gelecek sezon altyapı çalışmalarına daha çok önem vereceğiz. Yeni bir tesis yatırımı yapacağız. Futbol akademilerimizin hepsi Ümreniye'de toplanacak. Gelecek sezon altyapı oyuncularımız için ikinci bir kulüp satın alacağız.

Vodafone Arena için hep "şu stat bu kadar yapıldı, bizim stat niye çok paraya yapıldı" eleştirileri yapılıyor. Bizim stadın güvenlik sistemleri için bile 10-15 milyon dolar para harcadık. Başka statlar istedikleri gibi çatıyı yapıyor. Bizim çatı 15 cm yüksek oldu diye fazladan bir sürü para harcadık.

Beşiktaş'ın her şeyde yatırıma ihtiyacı var. Fulya'da yatırıma ihtiyaç var. Orada boşalan dükkanlar var. Kiraya verebilmek için 3-5 milyon dolarlık yeni yatırım gerekiyor. Hepsi bir anda zor oluyor ama yapıyoruz.

Üniversite projemiz gayet iyi gidiyor. Sona doğru geliyoruz. Sadece üniversite olarak görmüyoruz. Bunu Beşiktaş'ın eğitim projesi olarak görüyoruz.

3 defa gelmeyen Divan Üyelerinin durumuyla ilgili bu ayıbı temizlememiz gerekiyor. Parantez içinde "atıldı" lafı çok rencide edicidir. Belki mazeret bildirmelerini isteyebilirdik. Hata yaptık. Ama hep beraber bu ayıbı kaldıralım.

Çok daha güzel günler yaşayacağız. Daha önce 2 sene üst üste, 3 sene üst üste şampiyonluklar yaşadık. Allah bize inşallah 4 sene üst üste şampiyonlukları, 5 sene üst üste şampiyonlukları gösterir."