Fikret Orman: "Beşiktaş'ın başarısı için hep beraber el birliği ile çalışalım."

Fikret Orman: "Beşiktaş'ın başarısı için hep beraber el birliği ile çalışalım."

Beşiktaş'ta Divan Kurulu Toplantısı yapıldı

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta Divan Kurulu Toplantısı yapıldı. Kulüp Başkanı Fikret Orman, açıklamalarda bulundu.

"Kulübü aldığımızdaki ortam belliydi. Mevcut gelirlerimizin %35'i faize gidiyordu. Gelirlerin büyük kısmı da temlik edilmişti. Beşiktaş, 200 milyon dolara yakın faiz ödemiştir. Bu bizim gerçeklerimizdir. Bunları bilanço hesapları belli şeylerdir. Bunları azaltmanın yöntemleri de belli şeylerdir. Ya sermaye koyarsınız ya da kulübü büyütürsünüz. Biz geldiğimizde durum 80 milyon dolara yakın geliri olan, banka faizleri ve özellikle borç ödenememesinden dolayı ödenen banka masrafları mahkeme masrafları ile senelik bütçe 50 milyon dolara düşmekteydi."

"Bugünlere gelmemizin zor olacağını biliyordum. Arkadaşlarım da biliyordu. Fakat bu kadar ileri giderken camia tarafından aşağıya çekilmeyi bu kadar beklemiyordum. Ortada yapılmamış bir stat, izin alınamamış stat. Ortada bu sıkıntılar varken biz gecemizi gündüzümüze kattık ve dünyanın en güzel stadını yaptık"

"Beşiktaş'ta bir sürü şeyi değiştiriyoruz. Her geçen gün daha yukarı giden bir camia yaratmaya çalışıyoruz. Ama bu kişisel kıskançlıklar, kişisel hayal kurmalar bizi aşağıya çekiyor. Biz elimizden geldiğince Beşiktaş için mücadele etmekteyiz ama bu olaylar bütün şevkimizi kırmaktadır."

"Şampiyonlar Ligi'nde iyi gidiyoruz. Dün akşamki maçta gördük takımın arzusu isteği çok üst seviyede. Takımımız şampiyon olacak, buna inanın. Beşiktaş böyle uzun bir maratonda bütün engelleri aşacak bir kadroya sahiptir. Aşağıya çekmeye çalışanlar olacaktır. Hocamız da bunu ifade etti. Özellikle spor gazetelerine baktığınız zaman hakemle alakalı haberler çıkıyor. Beşiktaş'ın Çınar'ı falan"

"Stadımız dünyanın en güzel stadı çekildi. Önümüzdeki sezonun Süper Kupa Finali Vodafone Park'ta yapılacak. Bu stat, başka statlara benzemez. Herkes yerinden bahsediyor ama Vodafone Park'ın içindekiler özeldir. 1200 tane kamera var stadyumda. Statları karşılaştırırken bunları ön planda tutun"

"Basketbolda zor bir sezon olacak ama başarılı olacağımızı hissediyorum. Beşiktaş'ın borcunun artmasının sebebi futbol takımı değil. Artma sebebi faiz, kur farkı, amatör şubeler, Beşiktaş Tv ve kulüp personeli. Biz bu amatör şubeleri ne için yapıyoruz? Beşiktaş'ın büyüklüğü için. Basketbol takımına her zaman sahip çıkmamız lazım. Bugün 13:00'da maçımız var. Beşiktaş basketbol takımını, Ufuk Sarıca'yı destekleyelim"

"Fulya hepimizin kangreni. Büyük umutlarla anlatılan ama heba olmuş bir projedir Beşiktaş açısından. Alışveriş merkezindeki mağazalar battı. Oraya 3-4 milyon dolarlık bir yatırım yapmamız lazım. Bunu yapmamamız halinde oradaki kira gelirinden olmuş olacağız. Fulya yapılırken 12-15 milyon dolar gelir getirecek diye sunulan gelir, onun yarısı kadar bile değil"

"Bu işlerin zor olacağını biliyordum. En çok işlerle uğraşacağımızı sanıyordum. Fakat bu kıskançlıklar, camia içerisindeki fitneler falan hiç bitmiyor. Her geçen gün daha adileşerek, daha basitleşerek büyümekte. Ne hissettiğimi anlayın diye söylüyorum. Biz Reza Zarrab'a 1 tane loca sattık, hayatımda 2 kez gördüm bu adamı. Reza Zarrab ile bizi ortak yaptılar. Site kurmuşlar, bize çeteci diyorlar. Fikret Orman FETÖ'den tutuklular ile konuştu."

"Mitrovic 4.2 milyon euro bonservis bedeli ödenerek alınmış, 1.2 milyon euro maaş alıyor. 3.5 sene sözleşmesi var. Toplamda kendisine bu sözleşme süresi boyunda 4.3 milyon euro ücret ödenecek. Menajerine de oyuncu ile yapılan sözleşmenin %10'u verilecek. 4.450 bin euro falan. 3 yılda ödenecek."

"Beşiktaş iyi yoldadır. Kıskançlık, insanın içinde olan bir şeydir. Ama Beşiktaşlıya yakışmaz. Biz Beşiktaş için çalışıyoruz, sizin için çalışıyoruz. Biz yılmayız bu işlerden. Bunları size anlatıyorum ki ne çektiğimizi anlayın diye anlatıyorum. Çocuklarımıza çekilen mesajları falan anlatmıyorum size. Anlattıklarım %50'sidir. Kimse korkmasın, Beşiktaş'ın başarısı için hep beraber el birliği ile çalışalım."

Etiketler :