Fikret Orman: "Bu takım finalleri hak ediyor"

Fikret Orman: "Bu takım finalleri hak ediyor"

Fikret Orman Olympiakos ile 1-1 berabere kalınan maç için yönetici arkadaşlarıyla bir toplantı yaptı.

Ajans Beşiktaş - Fikret Orman’ın, “İlk yarıda gerçek futbolumuzu oynasaydık, turu burada bile garanti altına alabilirdik. İkinci yarı çok iyi oynadık. Biz Olympiakos’tan çok daha iyi bir takımız” diye konuştuğu öğrenildi.

Maçı yakın arkadaşı Olympiakos Başkanı Marinakis ile birlikte seyreden Başkan Fikret Orman’ın, Aboubakar’ın golüne de değinerek, “Belki bu gol bize tur kapısını açacak. 1-0 bitse çok üzülürdüm. Avrupa kulvarında, deplasmanlardaki gollü beraberlikler genelde avantajlı sonuçlardır. İkinci golü de bulabilirdik. Olsun turu kendi evimizde geçeriz. Şimdiden final konuşmak istemiyorum ama bu takım finalleri hak ediyor” ifadelerini kullandığı bildirildi.
 
Atina’daki maçtan sonra Beşiktaş’ın eski başkanlarından Serdar Bilgili ile de karşılaşma hakkında konuşan Orman’ın, “Hem ligi hem de Avrupa’yı aynı anda yürütmek kolay değil. İki kulvarda da işimiz çok zor. Türkiye’de henüz biten bir şey yok. Medipol Başakşehir ile aramızdaki 4 puanlık fark çok önemli bir fark değil.

Nasipse iki kulvarda da mutluluk yaşamak istiyoruz. Teknik heyete ve bu oyunculara güveniyorum. Hepsi pırlanta gibiler” dediği ortaya çıktı. Öte yandan Başkan Fikret Orman, karşılaşmadan sonra takımla dönmek yerine Atina’da kalmayı tercih etti. Siyah - beyazlı kulübün başkanı, bir süre daha arkadaşlarıyla birlikte tatil yapacak. (Milliyet / Serdar Sarıdağ)