Fikret Orman: "Büyük kulüpler arasında ilk kez..."

Fikret Orman: "Büyük kulüpler arasında ilk kez..."

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Engelliler Haftası" sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Ajans Beşiktaş - Fikret Orman'ın mesajı şöyle:

Köklü tarihi boyunca toplumsal olaylara karşı yüksek bir hassasiyet duyan ve bu duruşuyla Türk sporunda özel bir yere sahip olan kulübümüz, ülke nüfusunun önemli bir bölümünü oluşturan engelli vatandaşlarımızın hayata daha kuvvetli tutunması için üzerine düşen görevin bilincindedir.

Büyük kulüpler içerisinde Engelliler Şubesi açan ilk kulüp olarak, takımımızın yurt içinde ve yurt dışındaki şampiyonalarda elde ettiği başarılarla gurur duyuyoruz.

Engelli vatandaşlarımıza yönelik pek çok projenin içerisinde yer almaya; her platformda birlikte olmaya çalışarak onların sorunlarına dikkat çekip dileklerini yerine getirmeye gayret ediyoruz.

Ayrıca Beşiktaş JK Müzesi’nde de engelli vatandaşlarımızı unutmadık ve müzemizi yüzde yüz engelsiz bir müze olarak tasarladık. Bu unvanı taşımaktan büyük gurur duyuyoruz. Açılışımızdan bu yana geçen kısa sürede de pek çok engelli vatandaşımızı müzemizde ağırladık ve onların gülen yüzlerle müzemizden ayrılması ile ayrıca mutlu olduk.

Beşiktaş JK olarak engelli sporcularımızın ve tüm engelli vatandaşlarımızın 'Engelliler Haftası'nı en derin sevgi ve saygılarımla kutlar, her zaman ve her koşulda kalbimizin onlarla birlikte attığını belirtmek isterim.

Fikret Ormann
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı