Fikret Orman, Demirören'i aradı!

Fikret Orman, Demirören'i aradı!

Spor Toto Süper Lig’de Siyah-Beyazlılar’ın geçen hafta Fenerbahçe’yle Vodafone Arena’da karşı karşıya geldiği mücadeleye, Talisca ve Volkan arasında yaşanan olay damgasını vurmuştu.

Ajans Beşiktaş - Ceza alanı içerisine gönderilen topu kontrol etmesinin ardından oyuna sokan Volkan, sonrasında yan tarafında bulunan Brezilyalı futbolcuya çarpmış, Beşiktaşlı futbolcu da tepki olarak orta parmağını göstermişti. Bu hareketin, hakem Fırat Aydınus ve yardımcılarının dikkatinden kaçması sonrasında çılgına dönen Sarı-Lacivertliler’in file bekçisinin, Kartal’ın yıldızına ağır küfürler sarf ettiği kameralara yansımış ancak bu maçın ardından PFDK’ya sevk edilen tek isim Anderson Talisca olmuştu.

ORMAN: "TAHRiK EDEN CEZA ALMADI"
Kurula sevk edilmesinin ardından oyuncusunun savunmasını yapmak için bizzat devreye giren ancak talimatname gereği bu isteği kabul edilmeyen Başkan Fikret Orman, 1 maçlık cezaya yaptıkları itirazın kabul edilmeyip sonucun onaylanması sonrasında çılgına döndü. Kararın resmen duyurulmasının ardından telefona sarılan Orman, aynı zamanda kulübün kendisinden önceki başkanı olan TFF Başkanı Yıldırım Demirören’i aradı.

DEMİRÖREN: "BEN MÜDAHELE EDEMEM"
Orman’ın, Demirören’e Anderson Talisca konusuyla ilgili olarak, “Benim oyuncum PFDK’ya sevk ediliyor ama onu tahrik eden futbolcu (Volkan Demirel) neden kurula sevk edilmiyor?” sorusunu ilettiği öğrenildi. Yıldırım Demirören’in ise Orman’dan gelen bu soru sonrasında şaşırdığı ve “Kurullar bağımsız çalışıyor. Bizim müdahale etmek gibi bir durumumuz yok” cevabını verdiği bildirildi. (Fanatik)