Fikret Orman FutbolİGA turnuvasının kura çekimine katıldı

Fikret Orman FutbolİGA turnuvasının kura çekimine katıldı

İstanbul Yeni Havalimanı çalışanlarının FutbolİGA turnuvasında mücadele edecek.

Ajans Beşiktaş - İstanbul Yeni Havalimanı çalışanlarının mücadele edeceği FutbolİGA turnuvasının kura çekimi, İGA Havalimanları İnşaatı CEO’su Yusuf Akçayoğlu’nun ev sahipliğinde Başkan Fikret Orman’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Etkinlikte As Başkan Umut Güner ile Transfer Komitesi ve Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üye Şafak Mahmutyazıcıoğlu da yer aldı.

Sosyal etkinlikler ile çalışanların hem motivasyonunu arttırmayı hem de iş dışı etkinliklere zaman ayırmalarını desteklediklerini belirten İGA Havalimanları İnşaatı CEO’su Yusuf Akçayoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımı süper mega proje İstanbul Yeni Havalimanı’nda aynı anda birçok operasyonu başarıyla yürütebilmemizi projemizin emekçilerine borçluyuz. Dünya için örnek teşkil edecek bir projeye hep birlikte imza atıyoruz.  Hedefimiz 29 Ekim 2018’de havalimanımızın açılışını gerçekleştirmek. Yoğun bir çalışma temposu içerisinde morale en çok ihitiyacımız olan bu son dönemeçte, sportif faaliyetler de şüphesiz ki sağlık ve motivasyon için büyük önem taşıyor. Bu amaçla da futbol turnuvamızın 3’üncüsünü gerçekleştiriyoruz. Futbolun karşılıklı sevgi ve saygının olduğu bir ortamda daha değerli olduğuna gönülden inanıyor; centilmenliğin ve ekip çalışmasının ön planda olacağı heyecanlı bir turnuva olmasını diliyorum.”

Fikret Orman, kura çekimi öncesinde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Allah yardımcınız olsun. Burada müthiş bir iş yapıyorsunuz. 4 senede böyle bir eseri meydana getirmek ancak biz çılgın Türk’lere has bir iştir. Biz de spor branşında ülkemize hizmet etmeye çalışıyoruz. Sporun olduğu yerde sevgi ve eğlence vardır. Çok güzel bir organizasyon hazırlanmış. Bana gösterilen ilgiden dolayı çok teşekkür ederim.”

Konuşmaların ardından Orman ile İGA Havalimanları İnşaatı CEO’su Yusuf Akçayoğlu, pasta kesimi gerçekleştirdi ve Akçayoğlu, Başkan Fikret Orman’a günün anısına bir hediye takdim etti.

Fikret Orman, turnuvaya katılan takımların gruplarını kura çekerek belirledi ve takımlara başarılar diledi. FutbolİGA turnuvası 10 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek final karşılaşması ile son bulacak.

İGA Havalimanları İnşaatı CEO’su Yusuf Akçayoğlu’nun ev sahipliğinde, İstanbul Yeni Havalimanı’nda düzenlenen kura çekimine katılan Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman aynı zamanda İstanbul Yeni Havalimanı’nı da gezdi.

Kurum içinde yapılan spor organizasyonları kapsamında “en büyük futbol turnuvası” olma özelliğine sahip “FutbolİGA”, İstanbul Yeni Havalimanı’nda görev alan 36 bin çalışanın katılımına açık olarak gerçekleştiriliyor. İGA Akpınar kampında düzenlenecek olan futbol turnuvasına yedek oyuncular dahil 10’ar kişiden oluşan 164 takım katılacak. Türkiye Futbol Federasyonu hakemleri tarafından yönetilecek toplam 403 maçta, 1600’den fazla çalışan 38 gün boyunca top koşturacak. İzleyecilerle birlikte binlerce çalışan FutbolİGA turnuvasının heyecanına ortak olacak.

Etiketler :