Fikret Orman, Şehit Kurmay Albay Gökhan Peker İlk ve Ortaokulu’nun açılış törenine katıldı

Fikret Orman, Şehit Kurmay Albay Gökhan Peker İlk ve Ortaokulu’nun açılış törenine katıldı

Başkan Fikret Orman, yenilenen Şehit Kurmay Albay Gökhan Peker İlk ve Ortaokulu’nun açılış törenine katıldı

Ajans Beşiktaş - Mayıs 2017’de Şırnak Şenoba’da elim bir helikopter kazasında şehit düşen Kabataş Erkek Lisesi ve Kara Harp Okulu mezunu Şehit Kurmay Albay Gökhan Peker’in Çatalca’da ilk ve orta öğrenimini gördüğü okul, BJK-Kabataş Vakfı’nın katkılarıyla yenilendi.

Yenilenen Çatalca Şehit Kurmay Albay Gökhan Peker İlk ve Ortaokulu’nun açılış törenine; Başkan Fikret Orman, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Cihat Kumuşoğlu, Kartal Yuvalarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Mican, 52. Motorize Piyade Tümen Komutanı Tuğgeneral Özgür Tör, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı Genel Sekreteri M.Hüseyin Ersöz, BJK Kabataş Vakfı Mütevelli Üyeleri, Kabataş Erkek Liseli emekli öğretmenler, mezunlar ve öğrenciler, Mehmetçik Vakfı Temsilcileri, Emekli Subaylar Derneği, Muharip Gaziler Derneği üyeleri, şehit Peker’in ailesi ile vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninden önce Şehit Kurmay Albay Gökhan Peker’in kabri ziyaret edildi ve dualar okundu. Açılış töreni, Çatalca Şehit Kurmay Albay Gökhan Peker İlk ve Ortaokulu’nun salonunda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.

Başkan Fikret Orman, açılış töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Allah rahmet eylesin. Ülkemiz için insanlarımızın huzuru için binlerce insanımız şehit oldu. Allah şehitlerimizin ailelerine sabır versin.”

Başkan Fikret Orman, konuşmaların ardından Çatalca Şehit Kurmay Albay Gökhan Peker İlk ve Ortaokulu’nda öğrenim gören öğrencilerle bir araya geldi. Sınıfları dolaşan, öğrencilerle sohbet eden Başkanımız Fikret Orman, öğrencilere hediyeler dağıttı.

Etiketler :