Fikret Orman: "Tahrikler sürecek, tuzağa düşmeyin!"

Fikret Orman: "Tahrikler sürecek, tuzağa düşmeyin!"

Beşiktaş Başkan Fikret Orman, Karabük'te bugün üç puan mücadelesi verecek olan teknik heyet ve futbolculara seslendi.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig’de yakaladığı  4 maçlık galibiyet serisiyle liderliğe yükselirken, şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduğunu gösteren Beşiktaş’ta, Başkan Fikret Orman işi sıkı tutuyor. Siyah-beyazlı kulübün patronu bir süre önce aldığı takımı yalnız bırakmama kararı çerçevesinde önceki gün tesislere giderek özel bir motivasyon konuşması yaptı.

Atiba Hutchinson için düzenlenen doğum günü kutlamasına da katılan Fikret Orman’ın, Karabükspor deplasmanı öncesi teknik heyet ve futbolculardan üç puan istediği aktarıldı.

Başkan Orman’ın tesislerde yaptığı konuşmada, “Karabük’e lider gidiyorsunuz, lider döneceksiniz. Bakmayın kupa maçında yaşananlara. Futbolda böyle şeyler olur. Ama bunlardan hep birlikte ders çıkarmalıyız. Ligdeki maçlarımızda, bu tür hatalara bir daha düşmemeliyiz. Bizim bu yarışta takılmamızı bekleyenler muhakkak olacaktır. Fakat biz sadece kendi işimize bakacağız” ifadelerini kullandığı belirlendi.

Süper Lig’in en kritik dönemi içinde olduklarının altını çizen Fikret Orman’ın, “Herkes bu yolda üstüne düşen vazifeyi eksiksiz yerine getirmeli. Artık zor haftalara giriyoruz. Bizler yönetim olarak üstümüze düşeni yapacağız. Ligde böyle futbol oynamayı sürdürürsek istediğimiz hedefe ulaşırız. Yeter ki herkes soğukkanlı olsun. Tahriklere kapılmayalım. Bu iş bitti diye havalara da girmeyelim. Yolunuz açık olsun, Karabük’ten üç puanla dönün” diyerek takıma başarı dilediği öğrenildi.

F.Bahçe derbisinde tahrik edildiklerini ve bu tahriklerin bundan sonra devam edeceğini belirten Orman, “Bizim futbolumuz bütün takımların üzerinde. Bu tabii ki rakiplerimizi rahatsız ediyor. Bizimle oynayacak olanlar da bize karşı daha motive oluyor. Bu nedenle bundan sonra da ‘tahrik etme’ yoluna başvurabilirler. Bu olaylar daha da artabilir. Sakın bir kez daha oyuna gelmeyin, tuzağa düşmeyin” dedikleri öğrenildi. (Milliyet / Serdar Sarıdağ & HT Spor / Kartal Yiğit)

Etiketler :