Fikret Orman, Talisca'nın bonservisi için rotayı çizdi!

Fikret Orman, Talisca'nın bonservisi için rotayı çizdi!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Anderson Talisca ile görüşeceğim ve onunla anlaşma sağladıktan sonra soluğu Portekiz’de alıp, Benfica ile aramızdaki bonservis sorununu çözerek, mutlu sona ulaşmaya çalışacağım” dedi

Ajans Beşiktaş - Siyah-Beyazlılar’ın, Benfica’dan kiralık olarak kadrosuna iki sezondur yer alan ve 21 milyon Euro satın alma opsiyonu bulunan Anderson Talisca konusunda Başkan Fikret Orman harekete geçti. Talisca’nın peşine İngiltere’den Manchester United, İtalya’dan Roma’nın düşmesinin ardından Orman, Benfica ile anlaşma sağlamak adına Portekiz’in Lisbon kentine gitme kararı aldı. Dün basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Orman, “Benfica taksitli ödememizi kabul etmedi. Yeniden farklı bir teklifle kapılarına çalacağım. Ancak bu görüşme öncesi Talisca ile anlaşmamız gerekiyor” diye konuştu.

‘O da bizi istiyor’

Sözlerine, “Talisca’nın kalmasını istiyoruz, O da bizi istiyor” diyerek devam eden Orman, “Onunla uygun şartlarda anlaşmamız gerekiyor. Eğer bizden 5 milyon Euro isterse, bu bizi ekonomik açıdan yorabilir. Talisca ile el sıkıştıktan sonra soluğu Lisbon’da alacağım ve burada yapacağım görüşmede transferi bitirmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı. (Fanatik)

Etiketler :