Fikret Orman'dan G.Saray ve F.Bahçe'ye yanıt!

Fikret Orman'dan G.Saray ve F.Bahçe'ye yanıt!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bein Sports kanalı için Şansal Büyüka'ya özel bir röportaj verdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Süper Lig yayın haklarının sahibi Bein Sports kanalı için özel bir röportaj verdi. Kanalın sunucu ve yöneticilerinden olan spor yazarı/yorumcusu Şansal Büyüka sordu, Fikret Orman yanıtladı.

İşte Orman'ın G.Saray ve F.Bahçe'ye yönelik sözlerinden öne çıkan satırlar:

"Fenerbahçe ile Galatasaray önümüzde olsaydı bu hakem konularına girmezlerdi. Algı yaratma ve taraftar bakısı bunlar. Rakiplerimiz bizim önümüzde olsaydı hakem hataları bu kadar konuşulmazdı.

Kulüpler artık alışmış hakemleri eleştirmeye. Taraftarlar yemiyor ama. Palavra bunlar. Hakemler her maçta hata yapıyor. Fenerbahçe ile oynadığımız kupa maçında Ali Palabıyık kötüydü. Ama biz niye tansiyonu o kadar yükselttik. Gerek yoktu.

Sezon başından beri her maçımızda hata var.Şenol hoca da benim gibi laz bir adam sinirlendi. Fenerbahçeli oyuncular planlıydı. Fenerbahçeli oyuncular benim hocamın olduğu yere doğru geliyor. Ne alaka? Ama yine de olmamalıydı o görüntü.

Beşiktaş, Demirören yönetiminde 15 kupadan sadece 1 tane almış. Bunca yıldır burada. Bir tane hakkımızla şampiyon olduk. Geçen sene Olimpiyat'ta Galatasaray'la pazartesi oynarken neden itiraz etmediler? Aziz Yıldırım, 'Beşiktaş neden Pazartesi oynamıyor' dedikten sonra her maçımız Pazartesi. Bizi pazartesi oynatıyorlar. Aziz Bey isyan etmişti. Biz itiraz ediyor muyuz? Galatasaray'a bu ucuz hesaplar yakışmaz.

Dursun Bey'i çok severim. Sıkıntılı hoca değiştirdiler. Taraftar baskısından açıklamayı doğru bulmam ama bazen biz de yaptık. Bugün Londra'ya gidiyorum. Eğer yetişebilirsem derbiye gideceğim. Galatasaray her zaman bizi iyi karşılamıştır."

 

Etiketler :