Fikret Orman'dan Veteriner Müdürlüğü'ne ziyaret!

Fikret Orman'dan Veteriner Müdürlüğü'ne ziyaret!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Belediyesi Veteriner Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Başkanımız Fikret Orman, Beşiktaş Belediyesi Veteriner Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette, Kartal Yuvası’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hüseyin Mican ve Kartal Yuvası Genel Müdürü Serdil Gözelikli yer aldı.

Kartal Yuvası’nın geçtiğimiz 29 Haziran’da başlattığı, ‘Semt Bizim Dost Bizim’ kampanyası ile sokak dostlarımıza yardım elini uzatmıştı. Kampanya ile Kartal Yuvası mağazalarında satışa sunulan evcil hayvan ürünlerinin satışından elde edilen gelir, hayvan barınak ve rehabilitasyon merkezlerine mama yardımı olarak aktarıldı.

Ziyarette konuşan Fikret Orman şunları söyledi: “Beşiktaş olarak bir kampanya başlattık. Sokak hayvanlarına destek için malzemeler aldık. Bu ay buraya yapıyoruz, önümüzdeki ay tekrar devam edeceğiz. Elimizden geldiğince toplumu ilgilendiren her faydalı olaya destek vermeye çalışıyoruz. Bugün de teslim etmeye geldik, hem de burayı görmüş olduk. Halkı ilgilendiren halkın duyarlı olduğu ve insani olan her konuda duyarlı hareket etmeye gayret ediyoruz. Bu sene de biliyorsunuz bizim Vefa senemiz. Toplumsal olaylarla alakalı, yardımlarla ilgili kampanyalar yapıp yardımlarda bulunacağız.”

Kartal Yuvası’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hüseyin Mican ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Yaklaşık bir kaç önce kedi tasması ve köpek tasmalarıyla ilgili Kartal Yuvaları’ında satışa başladık. Bu satışlardan elde edilen gelirle hayvan barınaklarına köpek maması olarak vereceğimizi söylemiştik. Projenin ilk ayağı o zaman başlamıştı. Bu da projenin ikinci ayağı. Beşiktaş semtinde olduğumuz için ilk yardımı Beşiktaş Belediyesi’ne yapıyoruz” dedi.

Etiketler :