Fikret Orman'ın NTV Spor'a yaptığı açıklamaların tamamı! "Geçen sezon İskoç hakemin kapısından dönmüştük"

Fikret Orman'ın NTV Spor'a yaptığı açıklamaların tamamı! "Geçen sezon İskoç hakemin kapısından dönmüştük"

Beşiktaş, Başkanı Fikret Orman, Ntv Spor'a açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Ntv Spor'dan Övünç Özdem'e özel açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, şu ifadeleri kullandı;

"Geçen sezon İskoç hakemin kapısından dönmüştük"

"Aşırı bir mutluluk var. Mutluluğun ana sebebi taraftarların mutlu olması. Ülkemizin insanlarını, ay-yıldızımızı mutlu ettiğimiz için mutluyum. Grubu geçtik, ilk kez yaptık. Lider olarak çıkan ilk takım olduk. Düzgün işlerin içerisinde olan bir kulübüz. Geçen sezon İskoç hakemin kapısından dönmüştük"

"Üstüne koya koya devam ediyoruz"

"Üstüne koya koya devam ediyoruz. Her oyuncumuz üstüne koyarak gidiyor. Oğuzhan, Cenk, Tolgay. Quaresma ilk geldiği Quaresma değil. Pepe inanılmaz bir oyuncu. Atiba, PSV'deki performansından daha iyi. Hep üstüne koyuyoruz. Bu mutluluktan kaynaklanıyor biraz da. Düzdenden kaynaklanıyor. Güzel bir yapımız var, tuğla tuğla ördük bunları. Pepe'yi hava atmak için almadık. Kulübün marka değerini yükseltmek, takıma kalitesini katsın diye aldık. Bizim niyetimiz iyi niyet. Bir yerde Allah'ta yardım ediyor. Maçtan sonra Şenol Hoca'yı da tebrik ettim"

"İki sene önce Brahimi'yi almak istemiştim"

"Hocamız aynı babam gibi, kolay kolay memnun olmaz. Bazen sorarım kendisine, acaba kardeşmiyiz diye. Çok mükemmelyiteçi bir insan. Çok titiz. Takımımız, kapasitesi çok üst seviye oyunculardan kurulu. Gökhan Töre geri dönüyor. Kanatlarımız dolu, forvetimiz, forvet arkası dolu. Atınç dönecek. Takviye gerektirecek bir durumumuz yok şu an. Kalecilerimiz iyi durumda. İki sene önce Brahimi'yi almak istemiştim. Çok beğendiğim bir futbolcu ama mali şartlar oluşmamıştı."

"Planladığımız şekilde gidiyor her şey"

"Planladığımız şekilde gidiyor her şey. Bu Şampiyonlar Ligi gelirini önceden de planlamıştık tabii. Yöneticilerimiz bu konuları daha iyi bilir. Ben başkan olarak her şeyden sorumluyum ama bu konular asıl diğer yöneticilerimiz ilgileniyor"

"Lens çok efendi bir çocuk"

"Lens'le diyaloğumuz oldu. Tabi bu konularda hocamız daha etkindir. Biz sadece transferi yapıyoruz. Sorumluluk hocamızın. Lens çok efendi bir çocuk, acayip derecede pozitif bir çocuk. Transferin sonlarında Oğuzhan'ı aradım sordum, çok iyi bir çocuk olduğunu ve bize yakışacağını söyledi."

 

Etiketler :